От ДБ спасяват дървета, поискаха Планът за възстановяване да го има в сайта на НС

  • 16 април 2021 13:07

  • 1015
  • 4
От ДБ спасяват дървета, поискаха Планът за възстановяване да го има в сайта на НС
© Булфото (архив)

От "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" поискаха Планът за възстановяване и устойчивост да бъде публикуван на интернет страницата на Народното събрание, за да може депутатите да го четат чрез телефоните си и "да се спасят дървета".

В дневния ред предстои изслушване по Плана за възстановяване и устойчивост.

Какъв ще бъде залогът на бъдещото правителство?

Това не е всъщност Националният план за въстановяване и устойчивост, това е презентация, която обаче е на 300 страници, каза Борислав Сандов /"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от"/, след като бил проверил в деловодството на Народното събрание. Той поиска почивка, тъй като била нужна резолюция от председателя на парламента Ива Митева, за да бъде качен планът на сайта на НС и депутатите да го четат чрез телефоните си, за да има какво да дебатират по-късно.

Да се опитаме поне малка част от плана за дигитална трансформация да осъществим и да спасим поне едно дърво, което би струвало тези 300 страници, умножени по 240 броя за народните представители, призова Сандов.

Александър Ненков /ГЕРБ-СДС/ отговори, че планът вече е качен в интернет. Тъй като иска да спасява дървета, Сандов да отвори сайта на nextgeneration.bg, където планът е качен от повече от месец-два, каза Ненков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1015 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Тошо

2021.04.19 | 12:59

4
Поредната популистка инициатива, целяща единствено трупане на точки сред зелените
Ломски

2021.04.18 | 18:56

3
Безумно губене на време от страна на ДБ. България има спешна нужда от действия, а те явно не са правилните хора, които могат да помогнат на страната ни в тези трудни времена.
Васил

2021.04.17 | 05:30

2
Вярно, че в ДБ участват и представители на зелената мафия дето уж ги е грижа за дърветата.

2021.04.16 | 13:40

1
Най-наболелия въпрос в държавата.

Добави коментар

Водещи новини