Илхан Кючюк: ДПС обновява кадровия и идейния си потенциал

  • 14 април 2021 18:52

  • 801
  • 0
Илхан Кючюк: ДПС обновява кадровия и идейния си потенциал
© Кадър: БНТ

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с отчете един много добър резултат. Вотът на българските избиратели показа, че няма доверие в двете големи партии. Има нужда от промяна. Това заяви евродепутатът Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с във връзка с отношенията ни с Република Северна Македония в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Ние сме партия, която обновява кадровия и идейния си потенциал. Показахме огромния потенциал на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с“, подчерта той.

ДПС припомни фраза на Доган и обяви: Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ и БСП

Във връзка със заявката на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, че ще подкрепят „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ на Слави, евродепутатът заяви: „Ние залагаме на иновативността, на една политическа платформа, насочена към европейските приоритети. Този момент е много важен за България. Планът за възстановяване и развитие е много важен. Той ще модернизира страната ни“, разясни Кючюк.

„Искам да видя РС Македония в ЕС. Няма лесен разговор за историята. Ние направихме добрите, силни крачки по време на европредседателството ни, но оттам нататък не се случиха много положителни неща. Ние стигнахме до най-ниската точка в отношенията си. Ако сме най-близките народи в исторически план трябва да направим така, че това пак да е така“, призова той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
801 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини