Националният съвет на БСП решава в събота дали да подкрепи президента Румен Радев за втори мандат

  • 14 април 2021 18:03

  • 534
  • 1
Националният съвет на БСП решава в събота дали да подкрепи президента Румен Радев за втори мандат
© Novini.bg

Националният съвет /НС/ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще проведе присъствено заседание на 17 април, съобщиха от пресцентъра на партията.

Дневният ред на заседанието предвижда приемане на решение на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за подкрепа на президентската двойка Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , за втори мандат.

Официално: Радев ще се кандидатира за втори мандат

Членовете на Националния съвет ще обсъдят също доклад за резултатите от проведените на 4 април т.г. парламентарни избори, както и политически доклад и предстоящи задачи пред БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България".

В дневния ред е и приемане на годишен финансов отчет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за 2020 г. и отчета за изпълнение на бюджета на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за 2020 г., както и приемане на структура, щат и бюджет на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за 2021 г.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
534 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.04.14 | 21:30

1
С ПОДКРЕПА ИЛИ НЕ, РАДЕВ Е АУТ!

Добави коментар

Водещи новини