Първан Симеонов: През 10 години избираме голям нов, който да изчисти предишния

  • 14 април 2021 09:24

  • 1629
  • 3
Първан Симеонов: През 10 години избираме голям нов, който да изчисти предишния
© Фейсбук

Няма никаква нужда от преучредяване на държавата – това е политически лозунг, просто има ротация във властта, каза в интервю за БНР политологът Първан Симеонов, изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл болкан”.

„Българският народ прави едно и също пред десетина години. Това е съвършено същото – Борисов е Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, това е едно и също като политическо явление, но вече не го прави толкова убедено, защото го е виждал.“

Според Симеонов предложения като това за кръгла маса създават илюзията, че винаги трябва да започваме отначало.

„Като един Сизиф - с тази илюзия през десет години ние избираме един голям нов да изчисти предишния голям нов.“

Първан Симеонов смята сегашния модел на управление не за тотално изчерпан, но за доста износен: „Просто получихме материализация на протеста в урните. Имаме силни протестни партии, имаме и силен ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.“

Относно варианта на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за кабинет Първан Симеонов посочи, че ще бъде интересно дали ще имаме плакатно правителство, което да изглежда прекрасно, защото се знае, че няма да просъществува или сериозен опит да се прави кабинет.

Водещите новини! ГЕРБ печели изборите, но остават много въпросителни

Анализаторът вижда вариант в това трите партии от протеста да направят правителство, като приемат ненатрапчивата, по думите на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, подкрепа на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Пред „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в има два пътя – или да заприличат на част от играта, приемайки подкрепата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е или да отидат на нови избори: „И двете опции са стрелба в тъмното в момента.“

На теория има опция вълната за ИТН да продължи нагоре, но след подмладяването на вота на 4 април заради коронавируса и страховете на по-възрастните гласоподаватели, при избори през лятото младите хора могат вместо да гласуват, да пият бира в парка, отбеляза политологът.

Мълчейки, Слави избягва това, което Хаджигенов направи, коментира Първан Симеонов. По думите му „очевидно Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в става политик и не прави грешките на много други като него“.

И вариантът Беров, и вариантът Орешарски са известни, когато партиите се дръпват и предлагат експерти, допълни Симеонов. По думите му ситуацията с коронавируса обаче е показала „колко страшно нещо е, когато експертите бъдат оставени да властват“ и да се отчитат само пред собствената си съвест, която някои експертни среди са „позагубили“.

 

 

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1629 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Червен първанчо!

2021.04.14 | 10:27

3
Аз ли съм прост, ти ли си голям лъжец? Да избирани са нови да изметът предните и така беше с Костов, Царя и после Борисисов, но и тримата изметоха управлявалите преди дях, като спечелиха изборите с огромно мнозинство, позволяващо им да управляват сами. А сега Първане "неплатен" умнико, къде видя измитане, като ГЕРБ бие за 5ти пореден път! Хахаха. Веднага в Карлуково!
К. У. Р за БСП и радеффф- Кунилингвата

2021.04.14 | 10:20

2
От 30 години БЪЛГАРИЯ се опитва да се изчисти от бесепе.дерастките л.айна като те.бе Първанеее, ама става трудно.. И на Херкулес са му трябвали седмици докати измие Авгиевите, т.е. московските обори и то с помоща на цяла река!
IVAN STANTCHEV

2021.04.14 | 10:11

1
Tozi mi e mnogo smeshen s tezi kosmi. Prili4a na sliwa w ustata...

Добави коментар

Водещи новини