Слави Бинев: Страхливецът Бойко Борисов да дойде лично да се занимава с мен (видео)

  • 14 май 2012 08:06

  • 8163
  • 17
Слави Бинев: Страхливецът Бойко Борисов да дойде лично да се занимава с мен (видео)
©

Не вярвам ГОРД да стане партия. Това е политически съюз на всички, които имат разум и които не се интересуват дали котката е черна или бяла, а дали лови мишки, т.е. да може осигури по-добър живот на хората.

Това заяви в студиото на Нова телевизия евродепутатът и лидер на движението ГОРД Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на.

На въпрос защо са му в ГОРД толкова архонти, Бинев отговори, че това са хора, които могат да въведат християнския морал в политиката. "Беше важно да бъде предизвикана църквата да не остава встрани от обществено-политическия живот. Тя трябва да изпълни своя ангажимент, защото църквата - това са хората", каза той.

"Вчера стартира операция ГОРД. В полицейска държава това беше очаквано", заяви евродепутатът по повод вчерашната масирана полицейска проверка на мястото на срещата на председателя на движението и ръководството с граждани в Благоевград.

"Никой няма право да нахълтва там, където евродепутат има среща. Не съм изненадан, защото ние сме ясна опозиция на правителството, а и преди време зададох въпроси, на които диктаторът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не иска да отговори. Но ние ще получим тези отговори по един или друг начин. Ако трябва, ще застанем и пред съда. Народът се примири с действията на диктатора - ген. Борисов, примирихме се с някои монополи - в енергетиката, услугите, дори в медиите, но изборите също станаха монопол. Няма да се примирим с това и с далаверите на шефката на ЦИК Красимира Медарова", заяви Бинев.

 

"Когато аз съм се занимавал с бизнес, Красимира Медарова и Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав ги нямаше. Бизнесът на Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав потръгна, когато Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г стана главен секретар на МВР. Забогатяването на Медарова също става покрай връзките й с премиера", подчерта лидерът на ГОРД.

"Искам да предупредя мерзкия страхливец Борисов да дойде лично да се занимава с мен. Ако косъм падне от някой от хората, свързани с ГОРД, ще му търся сметка лично. Ако вчера бях решил нещата да отидат по-далече, това щеше да стане", ядоса се Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на. По думите му, ако той и хората му са искали да направят меле с полицията, това е можело да стане без последствия за него. "Аз няма да дам да ме рита полицейски ботуш, но още по-малко ще дам да ме рита цървул", заяви Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на. В заключение той съобщи на премиера програмата за срещи на ГОРД в страната през седмицата в случай, че иска да праща още полицейски проверки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8163 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
ДО 13

2012.09.08 | 18:20

17
Въпросът е че няма къде да се бачка. А ти бачкаш ли или крадеш с ГЕРБ.
купете си очила

2012.09.08 | 18:20

16
5,9,11... поредните хора, които само реват и винят другите за проблемите им. имам доста познати, които взеха пари от еврофондовете без да имат никакви връзки. ама кво ли се пъна да обеснявам, за някои хора успял значи крадец, корумпиран, мафиот и т.н. просто хората се делят на такива, които градят съдбата си от собствените си действия и на такива, които винят другите. ама е по-лесно да набедиш някой успял за мафиот, отколкото за по-умен нали :)

2012.08.21 | 17:37

14
Смешко, я кажи по кои програми и за какво са "взели" пари? Прекалено лесно прозира жалкия ти опит да лъжеш. И да, наистина в България има хора, "които градят съдбата си от собствените си действия" - наркодилъри, контрабандисти, сутеньори, търговци на оръжие, на горива (контрабандно, естествно). Верно ли си толкова ТЪП, или се правиш? В България има малко под 100 фамилии, които управляват над 95% от бизнеса. И 0% от тях са изкарали парите си "почтено". За 20 години по света няма НИТО един "бизнесмен", който да е станал милиардер с "пестене на пари от закуска" и от садене на картофи. Ама нищо де, ти продължавай да си живееш в заблуда, продължавай да смяташ "бизнесмените" в България за свестни хорица, който ти плащат ЦЕЛИ 300 евро заплата, а те през 2 години си купуват автомобили за някакви си мижави 300 000 евро. Те горките, заради неблагодарници като нас не могат да съберат пари да си купят яхта с размерите на Титаник...

2012.05.15 | 15:31

1
От кога селските мутри почнаха да се изказват по медиите..
Ddd

2012.08.21 | 17:37

15
откакео мутри му купиха генералска титла да им пази хероиновия канал през турската граница !

2012.05.15 | 15:34

7
Откакто Бойко стана премиер !
gandi

2012.05.31 | 20:00

13
Тоя клоун пък за какъв се мисли Нещо много на сериозно се взема този ми смехурко!!! Не може две приказки на кръст да каже, тръгнал партия да ми прави!! Можете да си представите що за човек е, щом си плати да стане евродепутат от Атака, за да може после да създаде партия....Какви може да са целите на един толкова подмолен и долен човек??? Единствената му цел е да граби и да разполага с власт за собствените му подмолни идеи!!!!
избирател

2012.05.15 | 21:05

12
... ммммм там, където има среща един европейски депутат успя да изстене Бинев. Как влезе в политиката Бинев, как?! Само начина по който говорш, говори сам, че мястото ти е на опашката... Кой си ти, че да четеш морал...

2012.05.15 | 15:32

5
Кой "усвоявя" еврофондовете - това са определени хора от ГЕРБ , ама народа е гладен особено в провинцията и става все по лошо хората изнемогват и търсят спасенение в чужбина. ГЕРБ=МАФИЯ.
Ненаяден

2012.05.15 | 21:04

11
Ейй не са наядахте мама ви стара! Не разбрахте ли че за да ядете трябва да бачкате!

2012.05.15 | 15:35

8
И това е вярно, но така е винаги при всички управления по отношение на усвояване на паричните потоци. Нима забравяте това. Мафията е там, където са парите, а самите партии не са далеко от всичко това... В крайна сметка важни са резултатите накрая, а мафия с приказки види се не се мори. Постави се ТИ на мястото на човек с власт и ресурс, какво би сторил и за кого?! Когато всеки си зададе този въпрос и отговори разлино от това "Ще обогатя себе си", някъде там ще започне и това бавно да вървим нагоре...

2012.05.15 | 20:04

10
Какъвто и да е Слави поне не е минетчия. А Кратуната е страхливец, Слави ще го нарита като краставо куче
купи си очила :)

2012.05.15 | 15:32

4
с просто се око се вижда, че Борисов е по-смел и по-умен от тоя мрънкалник! кой знае на кого слугува с тва мрънкане! A от Борисов кво искате? Парите и по фондове се усвоят и инфраструктура се строи, а през първите 5 месеца на 2011 изоноса на България е с прецедент за наща икономика 45% ръст. Няма как държавта от 1944 до 2009-та да е била грабена и унищожавана и за 3г всичко да се оправи! Борисов е единственият с който америка и ес ще работи, за това го чакат още минимум2-3 мандата като премиер или президент, а и докато комунистите гушнат букета.
lap

2012.05.15 | 15:36

9
Ti si palen mafiot...a i na golqm se pravish.otdavna trqbvashe da si v zatvora.neshastnik.
roshav

2012.05.15 | 15:33

6
Тоя не беше толкова гръмогласен когато от президентството трябваше да го помилват. И сега с цялата си наглост ще ми се прави на невинен и жертва.
Очевидец

2012.05.15 | 15:31

3
Тоя голям политик стана. Май забрави , когато Г.Илиев го биеше като тъпан в дискотеките...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини