Арман Бабикян пусна фалшива новина за Бойко Борисов и Слави Трифонов от 2018 г.

  • 08 април 2021 16:09

  • 9822
  • 27
Арман Бабикян пусна фалшива новина за Бойко Борисов и Слави Трифонов от 2018 г.
© bulphoto (архив)

Журналистът Явор Дачков сигнализира във Фейсбук за фалшива новина от сайта на бъдещия депутат на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на - Арман Бабикян informiran.net. Фейкът, който всъщност е отпреди 3 г., представлява съчинен диалог между премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, в който те се уговарят да направят мегакоалиция с помощта на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Това е фалшива новина за Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, написана от сайта на Арман Бабикян през 2018 г. Сайтът informiran.net e на депутата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от Отровното трио, който с Хаджигенов днес ще правят управленска коалиция със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, за да борят мафията в управлението. Интересно ми е дали когато Арман си е измислял този запис между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в си е представял колко автентично би звучал в сегашния контекст. Любопитно ще бъде и колко ефективна ще е тази управленска коалиция между Мутри вън и Матури вън - Мая и Слави, в която депутатите си пускат такива фейкове един срещу друг", коментира Дачков в социалната мрежа.

Хаджигенов се врътна, приема подкрепа от БСП и разцепи "Изправи се! Мутри вън!"

Въпросната статия носи заглавието: "Изтече запис на Слави и Бойко – правят мега коалиция и с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, основен враг им е Радев“.

Във фалшификата се представя измислен запис на разговор между Борисов и Трифонов, направен уж от ДАНС. Твърди се още, че партията на Слави цели „да потисне БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, която се доближава опасно до ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, след което шоуменът да подари вота на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Фейкът твърди още, че има и мащабен план за коалиция между Слави, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, чиято цел ще бъде да направи „конституционни промени, президентска република и предсрочни избори за държавен глава, на които Борисов да победи, подкрепен от Слави и Доган“.

Novini.bg
9822 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Robina18

2021.04.11 | 03:27

27
­­­В­и­ж­­­т­­е­­­ ­­м­­­о­­я­­т­а­­­ ­т­­­и­й­н­­­ ­­­п­­­у­­­т­­­к­а­­ ­­­-­ ­­W­­W­­­W­­.­­­B­­­G­­1­7­­.­C­L­U­­­B­­­
честен човек

2021.04.08 | 21:07

26
От един мазен, нечистоплътен, подъл и алчен арменец какво може да се очаква? За пари е готов да пусне фейк и за майка си - мръсника гнусен.

2021.04.08 | 19:07

25
Не знам, що за ценностна система трябва да имаш, за да повярваш на тези кречетала!
АЛЧНИЯТ ДЪРТАК

2021.04.08 | 18:38

24
Перверзните сайтове на това нищожество отдавна са обект на присмех. Четат ги хора с болно съзнание.

2021.04.08 | 18:37

23
Герб какво ли няма да измислът от мерак за правителство.Но герб умира от минута на минута.
Бошков

2021.04.08 | 18:32

22
Това е моя кабинет. Понеже Деса мерцедеса е била при Слави, ще е финансов министър. Аз ще съм Премиер и министър по хазарта, Мангъра на здравеопазването. Мая ще министър по легализацията на проституцията, Краднелия ще е министър по кражбите, Кауна ще е главен безделник Фигурант както досега. Маджо министър на МВР, Шише на отбраната, хаджи Генов на Св. Сенот. Гнома, ще е министър на опулените джуджетата, Ристю или Маргина гл. прокорор. Ванко -1 министър на правосъдието. Прокопиев ще на КНОПИ. Може и да съм пропуснал някой престъпник и олигарх, но постове бол.

2021.04.08 | 18:16

21
"водача на народа" видяхме колко хора го подкрепиха,алчен измекяр
Направо ми се гади от тоя мазник

2021.04.08 | 18:13

20
Гадно арменско копеле,малко са ги клали турците.
Направо ми се гади от тоя мазник

2021.04.08 | 18:11

19
Гадно арменско копеле,малко да го клали турците.

2021.04.08 | 18:08

18
Начи, фейлетонът не е "фалшива новина", мисирки.

Добави коментар

Водещи новини