Боил Банов за загубата на Емилия Милкова: Продължаваме всичко, което започнахме заедно!

  • 31 март 2021 16:09

  • 1255
  • 0
Боил Банов за загубата на Емилия Милкова: Продължаваме всичко, което започнахме заедно!
© Боил Банов, фейсбук

Напусна ни един истински професионалист в библиотечните науки и верен приятел на българските храмове на знанието, науката и културното наследство. Това написа във фейсбук министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за по повод кончината на Емилия Милкова, депутат от гражданската квота на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, виден историк и  дългогодишен директор на Регионалната библиотека "Пенчо Славейков" във Варна.

"Д-р Емилия Станева-Милкова направи наистина много в посока на това библиотеките ни да се усъвършенстват като съвременни центрове за знания и информираност. Продължаваме всичко, което започнахме заедно! Дълбок поклон!", сподели още Банов.

COVID-19 погуби Емилия Милкова от ГЕРБ

Всички са шокирани от внезапната смърт на Емилия Милкова. COVID-19 е довел до фаталния край. 

"Дълбок поклон в памет на д-р Емилия Милкова ! Народен представител от гражданската квота на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в 44-тото НС Дългогодишен директор на Регионална библиотека „Пенчо Славеков“-Варна Поднасяме искрените си съболезнования за тежката загуба към семейството, близки и приятели!", заявиха с тъга от ГЕРБ-Варна.

"Напусна ни д-р Емилия Милкова – дългогодишен директор на библиотеката. Ще ни липсва чудесният човек, колега и приятел. Скърбим с близките!", написа колегите й от Региналната библиотека "Пенчо Славейков" - Варна. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1255 0

Свързани новини

Водещи новини