Министърът на културата: Духът на Татяна Лолова ще продължава да живее на сцената

  • 23 март 2021 11:40

  • 434
  • 2
Министърът на културата: Духът на Татяна Лолова ще продължава да живее на сцената
© Булфото (архив)

Духът на Татяна ЛоловаТатяна ЛоловаТатяна Желязкова Лолова е българска театрална, филмова и телевизионна актриса. Известна е ще продължава да живее на сцената. Това написа на страницата си във "Фейсбук" министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за.

"Сърцето отказва да повярва в това, което дори умът трудно може да осмисли – загубихме неотразимата и неповторимата Татяна ЛоловаТатяна ЛоловаТатяна Желязкова Лолова е българска театрална, филмова и телевизионна актриса. Известна е, която успяваше понякога само с един жест да прогони зимата от лицата и душите ни!

Почина Татяна Лолова

Надарена с очарование, харизма, блестящ талант и човешка непосредственост, непреодолим младежки глад за всичко ново и дълбока вярност към истинските неща от живота - всичко това я прави неподвластна на времето.

Духът ѝ ще продължава да живее на сцената! Дълбок поклон!", пише той.

Сърцето отказва да повярва в това, което дори умът трудно може да осмисли – загубихме неотразимата и неповторимата...

Публикувахте от Боил Банов в Вторник, 23 март 2021 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
434 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Nikkia17

2021.04.10 | 03:54

2
­­­В­­и­­­ж­т­­е­ ­­­м­­о­­я­т­­­а­ ­­­т­­и­й­­­н­­ ­­­п­­­у­­­т­­­к­а­ ­­­-­ ­W­W­W­­­.­B­G­1­­7­­­.­­­C­L­­U­­­B­­
САМО ИСТИНАТА

2021.03.23 | 13:58

1
БСП ЩЕ ПРЕМАХНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК А С. ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА НЕ БСП НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ А С.ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ Я ПРИЕМЪТ ЗА ДА МОЖЕ ПО ЗАКОН ВСИЧКИ ДЕЦА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СТАВАТ ДЖЕНДЪРИ КОГАТО ТЕ СИ ПОИСКАТ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ КАТО ТОВА НА БРАД ПИТ ИЛИ ИСКАТЕ ТЕ ДА СА НОРМАЛНИ И НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК КОЛКОТО ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП

Добави коментар

Водещи новини