Проф. Ангелов за празника на В. Търново: Нека изберем здравето пред многолюдните тържества

  • 22 март 2021 14:49

  • 405
  • 1
Проф. Ангелов за празника на В. Търново: Нека изберем здравето пред многолюдните тържества
© Булфото, архив

Здравният министър проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. честити празника на Велико Търново. Той е водач на кандидатдепутатската листа на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на от града. Ангелов използва случая, за да отбележи силния отпечатък на Велико Търново върху нашата история.

В поздравлеието си във фейсбук той написа:

Скъпи великотърновци, днес духовната и историческа столица на България отбелязва своя празник. Денят 22 март се свързва с победата на цар Иван Асен II над епирския деспот Теодор Комнин в битката при Клокотница, днес е и денят на Свети 40 мъченици. За втора поредна година посрещаме празника в условията на пандемия. Нека носим светлината на този ден в душите и сърцата си, като изберем здравето и отговорността пред шумните и многолюдни тържества. Защото обичта към Велико Търново и България е преди всичко обич към близките ни и грижа за тяхното здраве и живот".

Велико Търново чества празника си без традиционните тържества

Министърът отбеляза: Да помним заветите на нашите предци, които са преминавали през изпитания и битки обединени и силни! Честит празник! Да пребъде във вековете Велико Търново!

Последвайте канала на

Novini.bg
405 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Debbiea22

2021.04.10 | 03:54

1
­­­В­­­и­ж­т­­е­ ­­м­­­о­­я­­­т­­­а­ ­­т­и­­­й­­н­ ­п­­­у­т­к­­­а­­­ ­­-­­ ­­­W­­­W­W­.­B­­G­1­7­­.­C­L­­U­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини