Борисов прави обиколка из страната: Аз каквото съм обещал, изпълнявам

  • 07 март 2021 10:11

  • 6283
  • 70
© ГЕРБ, пресцентър

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отново е на обиколка из страната, стана ясно от живото му включване във фейсбук. Днес той посети село Драгиново, най-голямото в област Пазарджик.

Там премиерът разговаря с кмета и се поинтересува от развитието на селото. Заедно с него бяха и вицепремиерът Томислав Дончев и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

"Голем тормоз ми удари", заяви Борисов като коментар за това, че кметът му е писал какво е било свършено в селото и какво още трябва да се напради.

"Аз каквото съм обещал, до последния ден съм го направил", добави по-късно премиерът в разговор с жители на селото, които се зарадваха на визитата му. Някои от хората дори носеха картички с лика на Борисов, но той отказа да ги подпише, за да не го обвинят в агитация.

"Нашата предизборна кампания е лесна - показваме какво сме направили", подчерта Борисов.

Социологическо проучване показва, че ГЕРБ запазва лидерската си позиция

И през следващите 4 години образованието ще продължи да бъде основен приоритет, няма да остане неремонтирано училище в България, а средната учителска заплата ще достигне 2500 лева. Тази цел на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за новия управленски мандат бе очертана по време на посещението на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и министър-председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във велинградското село Драгиново.

Сн. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, пресцентър

Кандидатът за народен представител, водач на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Габрово и вицепремиер Томислав Дончев изтъкна ангажимента за поддържането на високия дял от БВП за образование, който ще достигне 5% в следващите години, както и за увеличаването на разходите за научна и развойна дейност. „Залагаме осигуряването на нови модерни кабинети за природни науки, дигитализация на учебния процес, дигитални методи на обучение“, уточни Томислав Дончев и отбеляза, че тези приоритети са ключови, за да има страната ни икономика, базирана на знанието и иновациите.

„За 4 години мандат доказахме, че нямаме неизпълнено обещание“, посочи председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в напомни за двойното увеличение на учителските заплати в рамките на мандата и подобряването на условията на труд за преподавателите. Борисов акцентира върху оказаната подкрепа от правителството в последните 4 години както за големите градове, така и за малките населени места.

Детската градина в село Драгиново е изградена с отпуснати от правителството 1,6 млн. лева през 2017 година. А за обзавеждането й през 2019 г. от МОН бяха осигурени 150 000 лв. Улиците в селото също са ремонтирани със средства от правителството като за цялата община Велинград подкрепата от кабинета за последните 4 години надхвърля 8,2 милиона лева, с които бе изцяло променен обликът й.

 По време на посещението си в Драгиново лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи, че е оптимист за икономическото възстановяване на страната, което по думите му може да се постигне с много работа. Нашата предизборна кампания е лесна – само показваме: детска градина, улица, площад“, каза в Драгиново лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Кметът на Велинград Костадин Коев благодари на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за удържаната дума, че Велинград ще бъде свободен от рудодобив и градът ще продължи да развива приоритетно туризма.

Последвайте канала на

Novini.bg
6283 70

Свързани новини

Коментари 70

Добави коментар
Christinaa22

2021.04.10 | 03:56

70
­­­В­и­­ж­­­т­е­­­ ­­м­­о­­я­­­т­­а­­ ­­­т­и­­­й­­н­­­ ­п­у­­­т­к­­­а­ ­­-­­­ ­­W­­W­W­­­.­B­­­G­­1­­7­­.­C­­­L­U­B­­
за

2021.03.09 | 13:09

69
за по забравящите герберасти да припомним: за първия мандат боко обеща да ни направи швейцария на балканите. а станахме зимбабве на балканите. цял свят се смеее на барбас ганя, а той ни обяснява, че го хвалели. няма такъв наглец.
ANTIFA

2021.03.07 | 23:20

68
ТЕЗИ ОТ ГЕРБ СА НАЙ -ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ КРАДЦИ И МАНИПУЛАТОРИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ КОИТО ГЛАСУВА ЗА ТЯХ И ЗА С.ТРИФОНОВ И ЗА ВМРО АТАКА И НФСБ МРАЗИ БЪЛГАРИЯ И НЕ ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ ВОЛЯ ИМ БЕШЕ ПАТЕРИЦА НА ТЕЗИ КРАДЦИ
a

2021.03.07 | 20:23

67
Над 2 млн ще гласуваме за ГЕРБ и ще изметем БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане
Юбреййй

2021.03.07 | 13:27

42
Хайде на кюфтаците
Нагъвайте ,

2021.03.07 | 16:42

66
защото след изборите няма да има безплатни .Сега е момента .
a

2021.03.07 | 15:45

62
Над 2 млн ще гласуваме за ГЕРБ и ще изметем БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане
Гочката

2021.03.07 | 16:36

65
НМПЩИ
Бай Хой

2021.03.07 | 16:20

64
Ей боклюк, защо един ден или час по рано не обявиш къде ще си, да усетиш народната любов, та ни занимаваш с нагласени срещи и снимки, все едно управляваш село, а не държава. Мамати селска да ЕваИ тариката да ти го турa фостата
David Alfandari

2021.03.07 | 15:46

63
Комунетата-Нали така лаяхте и преди Евро и местните избори. Лаяхте по Портних, по Бойко. И какво стана бре. Бойко ви дра. Слушайте сега. Най голямата ви грешка е, че пренебрегвате народа. А народа казва, искаме си Бойко, да ни вдига заплати, пенсии и да ни строи пътища да довърши до 2024 магистралите и вече България да има 7 завършени магистрали и заводи. Викаш всички да се обединявате. Само, че вижте се. Манолова Галева, Славчо мутрата, Триото баща на фалшивите новини и некадърен адвокат, Бсп фалирала три пъти държавата, Бойкиев Иванов...Е, как мислиш. Народа дали ви припознава. И за това всички агенции и даже вашите на Бсп дават ГЕРБ първа политическа сила. АМИН.
erny1957

2021.03.07 | 15:45

61
Най-успешният! Ревете, комуняги! Силно ревете, след изборите няма да ви има изобщо! България бе разбита в периода 1989 - 2008 г . Всички знаем от кой ...... Бойко Борисов преобрази България! Хиляди благодарности!! Колкото обекти се откриха напоследък само... Радев не ги е сънувал
ivan

2021.03.07 | 15:44

60
30 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа

Добави коментар

Водещи новини