Милена Дамянова и Ивелина Василева започват инициатива "Яко е да си еко в училище и у дома!"

  • 05 март 2021 12:35

  • 371
  • 3
Милена Дамянова и Ивелина Василева започват инициатива "Яко е да си еко в училище и у дома!"
© ГЕРБ

Народният представител от ГЕРБ-София Милена Дамянова и кандидат за депутат в следващия парламент от 23 МИР, заедно с Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва, председател на Комисията по околната среда и водите в 44-ото Народно събрание стартират инициативата "Яко е да си еко в училище и у дома!".

Народните представители направиха поредна стъпка в общите усилия за опазване на природата и изграждането на устойчива еко среда. Инициативата ще се фокусира върху намаляване на пластмасовите отпадъци в детските градини, училищата и университетите.

ГЕРБ залага на "работа и много работа", увери Милена Дамянова

„Ще работим с всеки, който иска да участва за намаляване на използването на автомобили с цел опазване чистотата на въздуха, за повишаване на рециклирането и за изграждането на нови зелени пространства“, каза Милена Дамянова. Тя уточни, че много образователни институции развиват свои „зелени“ програми.

„През последните години заедно с Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва и множество експерти говорим и работим за: повече екология в образованието, качество на въздуха, зелена инфраструктура, намаляване на отпадъците и опазване на природните ресурси“, добави още Милена Дамянова, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
371 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Saraha16

2021.04.10 | 03:56

3
­­В­­и­­­ж­­т­­­е­­­ ­­­м­­­о­я­т­­­а­­ ­­­т­­и­­­й­­­н­­­ ­­п­­у­­­т­­к­­а­­­ ­-­­ ­­­W­­W­­­W­­.­­B­G­­­1­­­7­­.­C­­L­­­U­B­­­
Що значи "яко"?!

2021.03.05 | 13:20

1
Може ли без жаргонни думи, поне в официалните институции! Трябва да има някакъв еталон за приличие.
Истината

2021.03.05 | 18:18

2
Абсолютно подкрепям!!! Пълна простащина и опростачване, навсякъде!!!

Добави коментар

Водещи новини