Изслушват трима министри в парламента утре

  • 25 февруари 2021 20:16

  • 503
  • 2
Изслушват трима министри в парламента утре
© Булфото, архив

Трима министри ще участват в редовния парламентарен контрол в петък. Това са министърът на финансите Кирил Ананиев, на околната среда и водите Емил Димитров и на земеделието Десислава Танева, става ясно от програмата за работа на Народното събрание.

Ананиев ще отговаря на въпрос относно постъпления в бюджета от публични вземания от хазартния бизнес през 2020 г. Към него има отправен въпрос и за 
констатации на ОЛАФ за несъбрани мита от българските митници в особено големи размери.

От ДПС пък питат екоминистъра за промяната на плана за управление на защитена територия "Колокита" и застрояването на полуостров Буджака. Емил Димитров ще отговори на въпрос и за съставен акт за установяване на административно нарушение на Общинско предприятие "Чистота" към община Шумен за преливане на инфилтрат от ретензионен басейн на депо за неопасни отпадъци.

За състоянието на предпазните диги по поречието на река Тимок на територията на община Брегово от март 2018 до момента ще даде сведения Десислава Танева.

Тома Биков и Иван Ченчев в спор: Защо джипката на премиера не спира пред парламента?

Премиерът Бойко Борисов пак няма да участва в парламентарния контрол. Отговорите си на депутатски въпроси отлагат и други министри, сред които и здравният министър проф. д-р Костадин Ангелов.

Последвайте канала на

Novini.bg
503 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Melissaa23

2021.04.10 | 03:57

2
­­­В­и­ж­­т­­­е­­­ ­­м­­о­­я­­­т­­а­ ­­­т­­и­й­н­­­ ­п­­­у­­т­­­к­­­а­­ ­­-­ ­­­W­­W­W­.­­B­­G­­­1­7­.­­­C­L­­U­­­B­­­
гл шеф

2021.02.25 | 20:51

1
от. гл шеф на тайно разузнаване вписваме на всички. същият съсед на румен тони щел да даде пари на полицията за да вкарат румен в ареста. всичко заснето за полиция за всички вас е при нас. кагвиса тези ваши лъжи срещу румен йорданов. вие всички си патите от тези с уредите не винете [ румен ]

Добави коментар

Водещи новини