Парламентът обсъжда доклада за дейността на КПКОНПИ за 2020 г.

  • 25 февруари 2021 09:34

  • 269
  • 0
Парламентът обсъжда доклада за дейността на КПКОНПИ за 2020 г.
© Булфото (архив)

Парламентът обсъжда Доклада за дейността на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ за 2020 г. Той ще бъде представен от председателя на Антикорупционната комисия - Сотир Цацаров. 

След това депутатите ще разгледат на второ четене промени в Закона за енергийната ефективност и в Закона за здравното осигуряване, както и законопроект за индустриалните паркове.

Парламентът удължи работното си време днес

В дневния ред за днес бяха включени две допълнителни точки - проект на решение, внесен от БСП, за възлагане на Сметната палата извършването на одит за съответствие при сключването и изпълнението на договори по Закона за обществените поръчки от "Монтажи" ЕАД за периода от 01.01.2017 г. до 31.12.2020 г. и второ гласуване на законопроект за дружествата със специална инвестиционна цел и за дружествата за секюритизация. Новите точки ще са съответно пета и шеста в програмата за днес.

НС прие промените в ЗЕС, с които правилата за защита на потребителите ще се прилагат и за услуги в интернет

Така първото четене на промени в Закона за БТА става седма точка от програмата за днес, а второто четене на изменения в Закона за мерките срещу изпирането на пари - осма.

Предвижда се първото гласуване на промени в Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България да бъде точка втора за утре.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
269 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини