Одобрен е Актуализираният план за действие за държавните концесии за периода 2021 - 2027 г.

  • 17 февруари 2021 14:08

  • 272
  • 0
Одобрен е Актуализираният план за действие за държавните концесии за периода 2021 - 2027 г.
© Novini.bg

Министерският съвет одобри приетия от Координационния съвет по концесиите Актуализиран план за действие за държавните концесии за периода 2021 - 2027 година. Това съобщават от правителствената пресслужба.

Политиката за държавните концесии се определя от Министерския съвет, който одобрява приетите от Координационния съвет по концесиите Национална стратегия за развитие на концесиите и План за действие за държавните концесии, както и техните изменения и допълнения.

Актуализираният план за действие за държавните концесии за периода 2021 - 2027 г. е приет от Координационния съвет по концесиите по предложение на заместник министър-председателя по икономическата и демографска политика и министър на транспорта за промени относно морски плажове, на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията за включване на проекти за концесии в областта на транспорта и на министъра на младежта и спорта за включване на проект за концесия за спортен обект.

Ограничава се със закон издаването на паспорти с привилегии

С оглед публичност и прозрачност на държавната политика в областта на концесиите одобреният от Министерския съвет Актуализиран план за действие ще бъде публикуван в информационния раздел на Националния концесионен регистър.

Последвайте канала на

Novini.bg
272 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини