Борисов в Добрич: Няма значение от коя партия е кметът, ние подпомагаме всяка община

  • 14 февруари 2021 13:30

  • 2059
  • 30
© Фейсбук

Продължаваме да подкрепяме Добрич. Преди дни отпуснахме 1,5 милиона лева за подобряване на пътната инфраструктура в града. Детските градини и училищата са санирани, индустриалната зона се развива, а като направим и автомагистрала Хемус ще се осигури добра връзка със столицата и другите градове.

Това заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който огледа на място новоремонтирания булевард „Добруджа“ в Добрич. Премиерът припомни, че преди 3 години пътят е бил в много лошо състояние. „Прекрасен край е Добрич, нека хората да знаят, че няма значение от коя партия е кметът, правителството ще подпомага всяка община в България“, категоричен бе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Борисов в Разград: Работа, работа, работа и показваме свършеното

Кметът на Добрич Йордан Йорданов изказа благодарност от името на жителите на града за подкрепата на изпълнителната власт и уточни, че отпуснатите през януари т.г. средства от близо 1,5 милиона лева ще бъдат вложени в основен ремонт на ул. „Генерал-майор Стефан Попов“ и на още няколко натоварени и интензивно използвани участъци от уличната мрежа в града. С извършването на предвидените ремонтни дейности ще бъде отстранена компрометираната пътна настилка в Добрич и ще се създадат условия за подобряване на движението на автомобилите и ограничаване на предпоставките за пътно-транспортни произшествия. Кметът Йорданов изтъкна, че новата и модерна инфраструктура е от изключително значение за развитието на бизнеса в региона.

По мярката 60/40 са запазени почти 300 000 работни места, обяви министър Сачева

Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева информира премиера Борисов, че чрез антикризисните мерки на правителството област Добрич е получила над 18 милиона лева за запазването на повече от 8000 работни места.

Последвайте канала на

Novini.bg
2059 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
Kima16

2021.04.10 | 03:59

30
­­­В­­­и­­­ж­­т­­­е­­­ ­­­м­о­­я­­т­­­а­ ­­т­и­й­н­ ­­­п­­у­­­т­к­а­­­ ­­­-­ ­W­­­W­­­W­.­B­­G­­1­­­7­­­.­­C­­­L­U­­B­­­

2021.02.14 | 18:22

29
Най големият гарант е гн Христо Иванов от Да България за Република България.Само той се усмели да смаже Пеевски Доган и Картела Борисов,на Росенец.За това мили българки и българи трябва да го подкрепим ако истински искаме истинска промяна.Той знае и законите и знае какво да промени и какво да направи.Ще попилее шяйката на герб.Само Да България!!!
гост

2021.02.14 | 18:06

28
Когато си премиер на една държава, дали задачата ти не е да съставиш добър екип и да управляваш държавните пари по най добрия начин, така, че народа ти да живее като истински европеец, а не да се чуди в коя държава да отива да се реализира, докога за да си на власт няколко седмици преди изборите ще теглиш кредити и ще си правите пиар пред избирателите как само вие може да давате пари, ами дали тези харчове на пари ще подобрят беднотията, безработицата на хората. Не, няма да го подобрят сигурно, защото всичко е харчене предизборно - след изборите всичко ще е пак по старому - на нашите може, другите да се оправят.
гост

2021.02.14 | 18:06

27
Когато си премиер на една държава, дали задачата ти не е да съставиш добър екип и да управляваш държавните пари по най добрия начин, така, че народа ти да живее като истински европеец, а не да се чуди в коя държава да отива да се реализира, докога за да си на власт няколко седмици преди изборите ще теглиш кредити и ще си правите пиар пред избирателите как само вие може да давате пари, ами дали тези харчове на пари ще подобрят беднотията, безработицата на хората. Не, няма да го подобрят сигурно, защото всичко е харчене предизборно - след изборите всичко ще е пак по старому - на нашите може, другите да се оправят.

2021.02.14 | 17:45

26
Само за ГЕРБ ли е започнала предизборната кампания, че всички калинки са наредени до премиера да обясняват какви депутати и министри са били и колко пари са дали за районите си. Лесно е да се харчи народна пара, тръгнали с държавните коли,охрани, а много семейства изнемогват без работа, доходи, нямат достъп до здравни заведения, но за тях е важно да се докопат пак до властта.

2021.02.14 | 17:35

25
БОРИСОВ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА В СЕЛСКА КРЪЧМА
David Alfandari

2021.02.14 | 15:23

11
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.

2021.02.14 | 17:34

24
БОРИСОВ СИ ОТИВА, ЗАЩОТО НЕ Е НУЖЕН

2021.02.14 | 17:09

23
Ох тъпата ми кърджалийска пОтка дай чичко ТИКВУН да та цунка.

2021.02.14 | 16:32

22
ДА ПРАВИШ КАВАЛИ НА ЦИГАНИТЕ ОТ ГЕТОТО, ЗАЕДНО С ЖЕНА ТИ
Еди В.

2021.02.14 | 15:22

10
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.

2021.02.14 | 16:29

21
КАТО ТИ Е СИМПАТИЧЕН ЛАПКАИ МУ ЛАНГАТА И ПОСЛЕ СИ Я СЛОЖИ В ЗАДНИЯ ДВОР
Абе ,слуга на Винету

2021.02.14 | 15:25

13
Ей ,Герберски примат Запомни хубаво 4-април ..... Ще бъдеш брутално оноден ... Цялата Герберска хунта ще Бъде смазана ...
Ивайло Захариев

2021.02.14 | 15:23

12
Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа! Много интересен парадокс. 6 месеца платени протести. Измислиха снимки и монтажи с Евро, Кюлчета, Бойко имал Остров, Любовница, дете. Къща имал в Испания.Откраднал милиарди Бойко. И какво се оказа, нищо вярно. 2013 г. когато беше Бсп на власт, пратиха да му стържат улуците в Банкя, да не са златни... ЕТО И РЕЗУЛТАТА, ГЕРБ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА СЛЕД ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО МУ ПОГОДИХА. Защо не е Славчо, Манолова, Да Бъ, а....защото, народа не е прост. Глас народен глас Божий.

2021.02.14 | 16:27

20
ПЛАЩАЛИ СА НА МАЙКА ТИ И ТАКА ТЕ Е ЗАЧЕНАЛА. А СНИМКИТЕ ГИ ИЗСЛЕДВАХА В ЛАБОРАТОРИЯТА НА ФБР И ПОТВЪРДИХА, ЧЕ СА АВТЕНТИЧНИ.. НО КАТО СИ П.К.П. НЕ МОЖЕШ ДА ГО РАЗБЕРЕШ

2021.02.14 | 15:38

16
Ох тъпата ми кърджалийска пОтка дай чичко ТИКВУН да та цунка.
Ей , долен герберски боклук

2021.02.14 | 15:31

15
Ей,изрод запомни тези думи . “Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време.”
ДД

2021.02.14 | 16:12

19
КЪДЕ МУ Е МУХЛИВИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР КЪДЕ СА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ? ТОВА Е ОТ БЛАГОДАРНОСТ ЗА ГДЕТО И ПОМОГНА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА В ГЕРМАНИЯ ЗА ТАВА ЧЕ ДЪРЖИШ ДЪЩЕРЯ И И ЗЕТ И НА ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ В ДВЕ МИНИСТЕРСТВА ! ТОЗИ МУХЛЬО ВЕДНАГА МУ БИЙ ШУТА В Г.ЗЪ !

Добави коментар

Водещи новини