Христо Казанджиев: Борисов обслужва руските геополитически интереси

  • 11 февруари 2021 16:57

  • 996
  • 3
Христо Казанджиев: Борисов обслужва руските геополитически интереси
© Булфото/Архив

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обслужва руските геополитически интереси.

Това каза енергийният експерт и координатор на сектор „Енергетика“ в Републиканци за България Христо Казанджиев в „Студио БанкерЪ“, цитиран от пресцентъра на партията.

Христо Казанджиев: Постигането на диверсификация у нас е фейк новина

„Вън от всякакво съмнение е, че българският премиер от 2009 г. насам обслужва руските геополитически интереси. Цялото развитие на енергетиката ни показва точно това. Всички проекти, които водеха до реална диверсификация, бяха възпрепятствани по един или друг начин. Не беше създаден потенциал от нови газохранилища на територията на България“, заяви Казанджиев.

Христо Казанджиев: Защо правителството изгради "Турски поток" за почти 3 г., а интерконекторa с Гърция - не

„Газификацията у нас през последните 10 години изобщо не се разви, редица региони нямат достъп до природен газ. За сметка на развитието на транзитната газопреносна система“, категоричен е той.

Според експерта ползите за България са пренебрежимо малки, на фона на изгодите за Русия.

Последвайте канала на

Novini.bg
996 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ginaa21

2021.04.10 | 03:59

3
­­В­­­и­ж­т­­е­ ­м­­­о­я­т­а­­ ­­т­и­­­й­­н­­ ­­­п­­­у­­­т­­к­­­а­ ­-­ ­W­W­­W­.­­­B­G­­1­­7­.­­C­­­L­­­U­­­B­

2021.02.11 | 17:31

2
Същият този пъпеш се оказа най-големоя експерт по бойни самолети ,лиза,маза в САЩ.Сега пак се кани на хранилката да се намести.ИНТЕРЕСНО,КОЙ СПОНСОРИРА КАМПАНИЯТА МУ?Той бил много честен,в Герб се вършели много нередни неща.Сигурно сега казва истината,но защо тогава пееше друга песен.Този презрян предател крадец е нагъл и безочлив.
Дедо Пене

2021.02.11 | 17:22

1
ТОЗИ ЕКСПЕРТ МНОГО КЪСНО ОТКРИ АМЕРИКА? ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА!!! САМО ПЪПЕША ХОДЕШЕ РЕДОВНО НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ЗАКУСКИ В САЩ, ДОКАТО ТИКВАТА СЕ ПРЕГРЪЩАШЕ С МЕРКЕЛ!!!

Добави коментар

Водещи новини