Борисов: Навсякъде, където има компрометирани пътища, работят машини и строители

  • 11 февруари 2021 11:12

  • 1168
  • 20
© Фейсбук/Бойко Борисов

20 млн. лева сме отделили и тук ще има път. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във включване във Фейсбук от планинска местност.

Укрепваме пътя. Навсякъде, където има компрометирани пътища, работят машини и строители, заяви той.

Да не излезе като оправдание, но от минус 7 до 17 са 24 градуса разлика – това е пагубно за такива стари пътища. Навсякъде помагаме на хората и няма да оставим да се движат по лоши пътища, каза още Борисов.

Депутат от ГЕРБ: Никой преди Борисов и ГЕРБ не е положил камък за АМ „Хемус“

"Пътят между Първенец и Лилково е в изключително лошо състояние. В момента той се ремонтира, като ще се положи асфалтова настилка и ще се разшири габаритът. На този път има и свлачище - в близост до разклона за с. Ситово, което ще бъде укрепено. Ремонтът на пътя между Първенец и Лилково ще се извършва на етапи. Вече се работи по участъка от с. Бойково до с. Брезовица. Той е в тежък планински терен, в дефилето на р. Първенецка, с малък габарит и без асфалтова настилка. Липсата на отводняване образува дупки и коловози, предизвиква свличане на части от пътното тяло в дерето на реката", написа Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в профила си.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1168 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
Lauraa20

2021.04.10 | 03:59

20
­­В­­­и­­­ж­т­­­е­­­ ­­­м­­о­­я­­т­­а­­­ ­т­­и­­­й­­н­­­ ­­п­­у­­­т­­к­а­ ­­­-­ ­W­­­W­­­W­­­.­­­B­­­G­­­1­7­.­C­­L­U­­B­­
котак

2021.02.19 | 08:50

19
Акцентът в заглавието е НАВСЯКЪДЕ.
Iwo

2021.02.11 | 13:43

15
За 4 години Герб изгради 300 километра Магистрали. А по Живково време и след това за 35 години, бяха изградени 299 километра. За 4 години управление, герб работят със двойно ако не тройно по голяма ефективност отколкото се изисква и все пак има толкова много да бъде наваксвано заради всичките тези нулеви и отрицателни години. Разбира се, готовите магистрали са успех за премиера Борисов и управляващата ГЕРБ, защото двама премиери за два пълни мандата преди тях – Сергей Станишев и Симеон Сакскобургготски, не успяха да се оправят с една „Тракия“.Самият Борисов обича да казва, че ако управляваше друга партия, няма да има нито магистрала „Хемус“, нито тунел под Шипка.Плановете на правителството за отлаганата многократно по вина на Бсп и по различни причини „Струма“ са да е изцяло завършена през 2023 година. Пак тогава трябва да е готова и 420-километровата „Хемус“ според последните изявления на премиера Бойко Борисов, който съкрати сроковете за пускането ѝ с една година.Към момента, средата на 2019 година, стратегията за скоростните пътища е.Готови са три магистрали – „Марица“, „Тракия“, „Люлин“ вече част от „Струма“), Дунав мост....Ако всичко върви по мед и масло, догодина в България би трябвало да са изградени седем магистрали, седем четири лентови скоростни пътя, два моста на река Дунав и тунел под Шипка. Това бе записано в Стратегията за развитие на пътния сектор, обявена от Росен Плевнелиев, ГЕРБ и Бойко Борисов.
ха ха

2021.02.19 | 08:01

18
Ха, ха май не си пътувал. Ние нямаме и една магистрала и каквото се направи става бързо на срутище и дефектира.Но се набляга на празни приказки и такива дето не са ходили никъде повтарят .Лъжа повторена 100пъти става истина.
Тулуп паша

2021.02.11 | 12:09

7
Е региоАНАЛНИЯ инспектор.

2021.02.11 | 13:59

17
И десет пъти да го напишеш по умен не ставаш.
Коичу

2021.02.11 | 12:28

8
Не съм се движил по хубави пътища . Ако смятаме София за България пак не се получава защото София не е България има много за асвалтирване в България не можахте 30 години да ги подържате а камо ли да правите , това което беше направено ако го подържахте щеше да има що годе пътища а сега са трагедия
Манев

2021.02.11 | 13:57

16
Коичу, не съм от вчера и имам спомени от "хубавите" пътища по времто на "светлото" минало.Вие въобще движите ли се, вероятно не щом не сте виждали хубяави пътища. Недоволн винаги е имало и ще има Коичовци винаги.

2021.02.11 | 12:42

9
София не е пример за добри пътища! От месец насам са се отворили хиляди дупки по централни и натоварени булеварди, за малките няма въобще да коментираме!
a

2021.02.11 | 13:25

14
Тролове на неБългарската Съветска Партия ще се скъсат да повтарят подадената опорна точка!Ясно е, че не сте българи,ясно е че сте крадци на каквото може да му дойде на ум на даден човек,ясно е че злобеете против Бойко и ГЕРБ щото ви туриха савака на общественото богатство и не можете, вие нещастните,неграмотни цървулани, да грабите и с г-зовете си,да си тъпчите гушите, банковите сметки и да се осигурявате с пет поколения напред,та да са същите лентяи,паразити и нищоправници като вас!!!Вие просто не сте човешки същества,а не мога да ви оприлича на никакво животно,щото ще обидя и Господ и природата!И най глъмия ,откачения но непредубеден зрител вижда и чува!Така,че който разбрал разбрал!!Хората които управляват света идват на крак в България да уважат ЧОВЕКА и ПОЛИТИКА Бойко Борисов,а родните говеда мучат ли,мучат и с-рът и мажат с всичка сила,ха дано да паднат златните м-ди на коча,та и те като лисицата да се облажат с тях!! Не другари,нищо няма да ви падне,нищо повече няма да крадете,рушите и мародерствате,щото народа се изучи и времената се смениха!!Бойко и ГЕРБ ви вдигнаха летвата за висок скок на 3 метра,така,че и с червено лилава стълбичка да си помагате пак няма да я скочите!! От сега нататък вой,мрак,миризма на сяра,скърцане със зъби и в казаня,дето вашите рогати роднини ви очакват наточили рогата и тризъбеца!! Дърва и вода в Адът бол,не както беше при вашия цоциализъм!! Приятно прекарване,негадяи и сволачи!!!
a

2021.02.11 | 13:21

13
Ко речии? Навсякъде работят? Или навсякъде има дупки.
David Alfandari

2021.02.11 | 13:18

12
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде
Емил Караниколов

2021.02.11 | 13:17

11
ГЕРБ с близо 8% пред БСП, Слави Трифонов остава извън парламента. 50 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
a

2021.02.11 | 13:16

10
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини