Калин Вельов се срещна с културни дейци от Стара Загора

  • 09 февруари 2021 14:19

  • 904
  • 3
Калин Вельов се срещна с културни дейци от Стара Загора
© Пресцентър ГЕРБ

Народният представител от ГЕРБ Калин Вельов проведе поредица от срещи с ръководители и представители на културните институти в Стара Загора. Областният град е 15-ият в рамките на обиколката му в страната, която депутатът прави, за да се запознае пряко с проблемите и нерешените въпроси на хората от тази сфера, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на срещите културните дейци споделиха тревогата си от липсата на млади кадри, като по думите им тя е продиктувана основно от ниските възнаграждения. Те благодариха и на Община Стара Загора, от която винаги са срещали добро отношение. „Радващо е, когато общинското ръководство се грижи за културата и Стара Загора наистина е пример за това“, коментира народният представител.

Калин Вельов проведе срещи с ръководителите и работещи в Държавна опера – Стара Загора, Драматичен театър „Гео Милев“, Държавен куклен театър, Общинския духов оркестър, Общинския фолклорен ансамбъл „Загоре“, Регионалния исторически музей, Градската художествена галерия, читалища, библиотеки и творчески сдружения. Всички срещи преминаха при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, въведени в България.

Калин Вельов се срещна с културни дейци от Велико Търново

Последвайте канала на

Novini.bg
904 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Tashaa23

2021.04.10 | 03:59

3
­­В­и­­­ж­­т­­­е­­ ­м­­­о­я­­­т­­­а­ ­­­т­и­­й­н­ ­­п­­­у­т­­­к­а­­ ­­-­ ­­W­­W­­W­.­B­­­G­1­­­7­­­.­­C­­­L­­­U­­B­
Аз конкретната

2021.02.10 | 07:07

2
Всички Калиновци будиновци марш навън
миш

2021.02.09 | 14:47

1
СМЯХ В ЗАЛАТА!

Добави коментар

Водещи новини