ГЕРБ - Благоевград прие 65 нови членове

  • 05 февруари 2021 13:45

  • 862
  • 0
ГЕРБ - Благоевград прие 65 нови членове
© ПП ГЕРБ

Структурата на ГЕРБ в Благоевградска област e приела от началото на 2021 година нови 65 членове. Те са в общините Гърмен, Якоруда, Банско и Петрич. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Успешното управление на ГЕРБ, начело с премиера Бойко Борисов, резултатите от добрите политики, които се постигат в различните региони, са мотивация за хората да се присъединят към най-голямата партия в страната”, коментира областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна.

Той подчерта, че активната работа на местните структури, както и на народните представители на ГЕРБ в Благоевградска област, които оказват съдействие и подкрепата при решаването на редица проблеми, повишава доверието на хората.

ГЕРБ подбира най-добрите депутати

„През последния месец само в образователната и спортната инфраструктура в Благоевградска област са отпуснати близо 2,5 млн. лв. Продължава с ускорени темпове строителството на автомагистрала „Струма” – стратегически проект за нашата област, а и за страната, който стана възможен благодарение на ГЕРБ. През годините сме доказали, че когато поемаме ангажименти, ние от ГЕРБ, активно работим за тяхното изпълнение”, каза още Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
862 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини