Откриха офис на ПП „Републиканци за България“ във Видин

  • 04 февруари 2021 21:17

  • 841
  • 14
Откриха офис на ПП „Републиканци за България“ във Видин
© ПП Републиканци за България

Във Видин, в присъствието на председателя и зам.-председателя Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Павел Вълнев, официално бе открит офис на ПП „Републиканци за България“.

„Ще предложим политики, които обединяват, които не са десни или леви, а са политики за България. Това, което може да ни обедини, трябва да бъде стремежът към връщане на нормалността“, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той съобщи, че заедно със заместник-председателя на партията Павел Вълнев посещават различни региони в България.

„Даваме кураж на хората, защото получаваме сигнали за оказван натиск върху симпатизанти на ПП „Републиканци за България“. Със страх не може да се управлява. Призовавам, там където има натиск, страх или силови действия, хората да не се колебаят и да ни информират, за да ги показваме публично на обществото. Ние ще бъдем партията, която ще предлага решения за връщане на нормалността“, каза още председателят на ПП „Републиканци за България“.

„Заедно с нашите експерти обсъждаме секторните политики. Развитието на регионите е наш приоритет. Специално за Северозападна България от изключително значение е газифицирането на региона, защото по този начин ще бъдат привлечени външни инвеститори. Развитието на икономиката означава средства за инфраструктура, средства за социална политика. Обръщаме съществено внимание и на демографската политика, защото обезлюдяването е изключителен проблем за региона.

ПП „Републиканци за България“ е партия на по-малко от 3 месеца, а аз вече за втори път съм във Видин. Хора, които от години са в парламента, едва ли се срещат с избирателите си толкова често, колкото ние с г-н Цветанов“, подчерта Павел Вълнев.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посочи, че сред приоритетите на Републиканци за България е и електронното управление. „Едва ли знаете, че 38 000 са административните услуги, които различните институции предлагат на българските граждани. Само 1961, или 5% от тях съответстват на европейските стандарти. А последните години са изхарчени над 2 милиарда лева за това“, обясни той.

„Задаваме ли въпроси за „Турски поток“ – какви са ползите за държавата и защо се вложиха 3 млрд. лв.? Тръбата минава на няколко километра от Видин, а за толкова важното за региона газифициране никой от управляващите не говори“, допълни още председателят на ПП „Републиканци за България“. Той изрази опасение, че правото на глас на нашите сънародници в чужбина е силно ограничено.

„В чужбина живеят и работят над 2 млн. българи, които са най – големият инвеститор у нас. Правителството все едно им каза – за България вашите гласове не са важни“, посочи Цветанов и допълни, че са необходими законодателни промени, които дават възможност за електронно гласуване, както и създаването на избирателен район „Чужбина“. „България може да бъде променена, когато всички заедно участваме в този процес“, категоричен бе Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Огнян Ценков, член на Изпълнителния съвет на партията, коментира, че в момента тече процедурата за номиниране на кандидати за народни представители на ПП „Републиканци за България“: „Хора, разпознаваеми сред нашите съграждани. Хора, които застават с лицата си, със своята история, със своята работа и успехи“. Ценков пожела предизборната кампания да бъде честно състезание по ясни и прозрачни правила.

Областният координатор на  ПП „Републиканци за България“ – Видин  Албена Георгиева връчи на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа 917 подписа на жители на област Видин, подкрепящи регистрацията на партията за участие в парламентарните избори, както и 105 нови заявления за членство в партията. „Над 400 вече са членовете на ПП „Републиканци за България“  в област Видин“, каза Албена Георгиева.  

 

Последвайте канала на

Novini.bg
841 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Susanaa20

2021.04.10 | 04:00

14
­­­В­и­­ж­т­­е­ ­м­­­о­­я­­­т­­а­ ­­­т­­­и­­й­н­­­ ­­п­­у­­т­­к­­а­­ ­­-­­­ ­­­W­W­­­W­.­­­B­G­­­1­­7­.­­C­­­L­­U­B­
Кинг Конг

2021.02.05 | 13:44

13
"сред приоритетите на Републиканци за България е и електронното управление. „Едва ли знаете, че 38 000 са административните услуги, които различните институции предлагат на българските граждани. Само 1961, или 5% от тях съответстват на европейските стандарти." А уж сме държава членка на ЕС. Това е недопустимо, кога ще спрем да се движим години назад спрямо другите държави. Разбирам, че така им е удобно да си крадът и да манипулират ама хайде вече става прекалено. Ако трябва да им е удобно на тях, да ни направят монархия и да си ги наслеждяват там тяхните фамилии... Време е да започнем да се развиваме и да не се съобразяваме с остарялото мислене на нашите управници
Паралел

2021.02.05 | 13:39

12
„Ще предложим политики, които обединяват, които не са десни или леви, а са политики за България. Това, което може да ни обедини, трябва да бъде стремежът към връщане на нормалността“. Много добре казано, браво !
Само така

2021.02.05 | 13:35

11
трябва веднъж завинаги да се надигнем и да изметем мафията от властта всяко зло има начало но ето вече му се вижда края !! Адмирации на г-н Цветанов и г-н Вълнев за всичко което правят за нас !
Цигулка

2021.02.05 | 13:34

10
Браво ! Трябва да се обърне внимание на северозападните райони на България, те са забравени от бога (най-вече от нашите управляващи). Изключително се радвам, чена фронта се появи партия като вашата, която да се бори за интересите на народа ! Желая ви само успехи!
Евала

2021.02.05 | 13:32

9
Доста добре докато Бойко си кара джипа видно е че има загрижени политици !! Браво с вас сме

2021.02.05 | 09:46

8
Каква е разликата между ВИС и ВИС 2 този крадец вместо да е в затвора тои партия прави , целува в ефир ръка на тиквата и от каде пари че на всякаде прави офиси
Bork

2021.02.05 | 09:33

7
Браво на Републиканци за България! Успех!
Бейхан

2021.02.05 | 01:41

6
Успех на Републиканци за България! Най-истинската партия с най-достойните хора! Дано те да спечелят изборите, Цветан Цветанов е невероятен човек с уникални лидерски качества!
BoLeto

2021.02.04 | 22:38

5
Лека, по лека структурата се разраства на регионално ниво. Северозападът има нужда от амбициозни, работещи хора с добри идеи. Успех!

Добави коментар

Водещи новини