Валери Симеонов вся смут в парламента - гони депутат от ДПС, бърка друг с БСП

  • 04 февруари 2021 12:11

  • 17143
  • 13
© Булфото (архив)

Заместник-председателят на парламента Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 порица Елхан Кълков и отстрани Рамадан Аталай за едно заседание.

Всичко започна с изказването на Рамадан Аталай от ДПС по Закона за пчеларството.

,,Вече разглеждаме от близо половин час един параграф в един Закон за пчеларството. Интересното е, че колегите, които излязоха на трибуната, се опитват да обяснят защо и за какво предлагат в Закона за пчеларството изменение и допълнение в Закона за водите, което засяга едно енергийно предприятие. Дотук колегите обясниха, че няма как без становище на Министерство на енергетиката да се промени статутът на един язовир, който се ползва за охлаждане на държавната ТЕЦ 2. Освен че е за охлаждане, това е една голяма система. За тази система министърът е посетил на място, запознал се е с цялостната система. В момента се учудвам за какво спорим тук. Спорът, колеги, е за следното. Оказа се, че след 4 години доживяхме партньори на ГЕРБ от тази трибуна да се обърнат към прокуратуата и да кажат: колеги, влезте в БЕХ, влезте в НЕК - там нещо се случва. Какво се случва там? Защо го видяхте точно на 4-ата година на последния ден'', допълни още Рамадан Аталай.

Валери Симеонов: Не съм показвал среден пръст на протестиращите, това е абсолютен фейк нюз

Председателастващият заседанието Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 му направи забележка да говори по текстовете на законопроекта. От своя страна Аталай му каза, че е сложен там да ръководи парламента, а не да назидава. Симеонов призова отново Рамадан Аталай да се изказва по текстовете на второто четене и му отне думата.

Освободете трибуната, ако обичате, заяви Симеонов.

Впоследствие Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 отстрани Рамадан Аталай за едно заседание и обяви 30-минутна почивка.

Междувременно от залата депутат от ДПС репликира от място председателстващият заседанието. Първоначално Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 помисли депутата Елхан Кълков за депутата от БСП Иван Ченчев и наказа социалиста с порицание.

Създава се Съвет по пчеларство, реши парламентът

,,Може ли да свалите маската да видя кой сте вие. По силата на чл. 155, ал. 2 налагам дисциплинарна мярка "Забележка" на г-н Ченчев'', каза Симеонов. След като разбра, че е сгрешил народния представител, Симеонов каза, че не може да види кой е депутатът.

Сега ще коригираме грешката, спокойно, каза още Симеонов.

Последвайте канала на

Novini.bg
17143 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Jackiea20

2021.04.10 | 04:00

13
­­В­и­­ж­­т­е­­­ ­м­о­я­т­а­­ ­­т­­­и­й­н­­ ­­­п­у­­­т­­к­­а­­ ­-­­ ­W­­­W­­W­.­­B­G­1­­­7­.­­C­­­L­U­­B­­
Наки

2021.02.06 | 08:59

12
На колко водки беше г-н Симеонов на това заседание?
Жулиен Гаков

2021.02.06 | 08:06

11
Този боклук трябва да бъде изхвърлен със шутове от парламента! Нещастник такъв!
Иван

2021.02.04 | 19:25

10
Този боклук Валери не се ли вижда колко е жалък.Остава му още малко и завинаги ще изчезне от политиката.
Българин

2021.02.04 | 19:03

9
Всички поддръжници на герб са утайката и тинята на България. Всички тези лумпени са на хранилка при тиквата и не са допринесли с нищо за развитието на българската държава. Времето ви изтече боклуци на 4 април Българият народ ще ви измете с 200.
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

2021.02.04 | 13:30

1
Всеки СЕ.БЕуважаващ се НАЦИОНАЛИСТ и патриот има принципи и в ТОП 3 на принципите попада ЕКОЛОГИЯТА и опазването на горите,природата,животинския свят,водите---ЕКОСИСТЕМАТА.....При този изверг и палячо ВИНКЕЛА и неговата шайка обединени ИДИОТИ няма такова нещо..Съгласие с олигарси заунищожение на природен парк Пирин,систематично внясане на закони лобиращи за Организираната престъпност на България са масова сеч и ЕКО ТЕРОРИЗЪМ,унищожаване на язовири,водоеми и тяхното пресушаване към мафиотски бизнесмени,погром над черноморската ивица,дюни и тяхното бетониране,строежи в парк Странджа и унищожаване на Българските национални блага на зеленина и природа.Ако аз съм главен управляващ на България ще върна смъртното наказание ГЛАВНО за БРАКОНИЕРИ и ЕКОТЕРОРИСТИ с техните Лобисти,,а Винкела няма да излезе от затвора докато е жив..Това е АНТИ ПАТРИОТ и АНТИ БЪЛГАРИН

2021.02.04 | 15:13

8
Лайняра "Еврейски отоадък" пак търси се-бе ува- же- ние. Позволява си да дава насоки на по уните от него.
Ами

2021.02.04 | 15:09

7
И аз правя така като изперкам.

2021.02.04 | 14:49

5
Този Валерка не е патриот, какво точно е направил за България?

2021.02.04 | 15:08

6
Това което ти не правиш. А ако искаш да знаеш просто трябва да четеш.

2021.02.04 | 13:54

2
И хората чакат да ръководи марш оттам да не си се друсал ей че ти имаш парички за наркотици внимавай
Пий си хаповете

2021.02.04 | 14:40

4
и си купи БУКВАРЧЕ!

2021.02.04 | 13:58

3
Какви са тези глупости! Обединени идиоти са цял мандат във властта и чак накрая да отстранят някой си от дпс, но забележете, за едно заседание. Какви патриоти сте вие бе смешници! Доган си построй сарай на държавна земя, нито един патриот не отиде на Росенец!Все още ходят репортери по Росенец, но никой от ОП! Щяхте да спрете студения резерв на тец Варна, да ама си продължава. Какви патриоти, това са идиоти! АЛО ВАЛЕРИ, НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЗА РОСЕНЕЦ! НАЛИ СТЕ ПАТРИОТИ! УТРЕ МОЖЕ ЕРДОГАН ДА СИ ПОСТРОЙ САРАЙ В БЪЛГАРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини