Марешки подкрепя тежките глоби за тези, които не спазват забраните за COVID-19

  • 27 януари 2021 08:53

  • 1485
  • 14
Марешки подкрепя тежките глоби за тези, които не спазват забраните за COVID-19
© Булфото, архив

Ресторантите са много по-безопасни от фитнесите и трябва да бъдат отворени, заяви лидерът на „Воля“ Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в „Тази сутрин“. Политикът отбеляза че не се е изказвал по темата досега, защото неговото семейство има и фитнес, и заведение, а той не иска да бъде обвинен в конфликт на интереси. 

„Да, ние сме на страната на ресторантьорите. Няма логика във всички тези неща, в началото всички бяха стресирани, но много време мина оттогава. В ресторантите хората са по-четирима на маса и има отстояние между масите. Те са по-безопасни от фитнесите“, коментира Марешки.

Според него спазването на мерките трябва да се наложи чрез глоби за тези ресторантьори, които нарушават правилата и правят партита, а не чрез затварянето на заведенията.

„Винаги ще има нарушители, но трябва да има тежки глоби. Не може заради няколко души, които няма да спазват правилата да се наказва целият бранш“, каза Марешки.

„Нашето семейство е добре, защото ние сме си постлали с много къртовски труд през годините, но има хора, които не са така.  При спазване на правилата няма да има проблем“, заяви политикът.

"Ситуацията сега е много по-добра и не трябва да се стресираме, защото вече има ваксина, а се очаква скоро и лекарство срещу коронавируса", каза лидерът на "Воля" и допълни, че освен за здравето, в тази ситуация е нужно да се говори и за вярата и морала.

Марешки поздрави президента Румен Радев за избраната дата за провеждането на парламентарните избори, като отбеляза, че когато държавният глава прави нещо добро, не е проблем да го похвали, но все още смята, че консултациите, които бяха проведени са безсмислени и закъснели.

Марешки подбира депутати, отваря листите за всеки желаещ

Лидерът на "Воля" обяви, че е обявил конкурс за набиране на кандидат-депутати, за да покаже, че неговата партия "не е затворена като секта" и "всеки, който има качества" може да се присъедини. Марешки отбеляза, че самият той е направил своята политическа сила, защото никой не му е обръщал внимание и не е чул неговите идеи.

Според социологическите проучвания "Воля" може да получи 150 000 гласа на предстоящите избори, заяви Марешки.

Последвайте канала на

Novini.bg
1485 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Българин

2021.01.27 | 12:31

14
Мисля че хора като лекарите, които се грижат за пациентите са направили своя СВОБОДЕН избор да са на първа линия за да се грижат за болните!!! Какво щеше да стане ако се бяха поддали на страха да се заразят? Тогава колко от умните хора, които все пак са се заразили (в магазина за хляб например - защото все трябва да се яде или на работа - защото трябва да се погрижат за семейство или родители) и колко от глупавите които се мислят за безсмъртни и си навират носа навсякъде където има тълпа и са се заразили, щяха да умрат? Всеки избира дали да се държи като разумен или глупав страхливец готов да продаде СВОБОДАТА си и да позволи да бъде заключван като добитък, без право да се погрижи за прехраната си дори и с риск за здравето си.
Българин

2021.01.27 | 12:30

13
Навремето когато героите на нашата история са се борили за идеалите си, са го правили под знаме на което пише - "Свобода или смърт". Ако тези същите са казвали - здравето е най-важно - сега България нямаше да я има. Някой казват че сме във време на война срещу вируса... и тогава са били на война... Разликата е че днес сме объркали приоритетите. Днес лозунга е - здравето е най-важно... Аз казвам - НЕ!!! Първо и най-важно е свободата и после всичко останало. Като свободни трябва да изберем да се грижим за здравето си и на тези около нас. Защо отнемат на свободните хора хляба като затварят бизнеса, като всеки, като СВОБОДЕН може да реши дали да отиде на ресторант и да поеме риск или да си остане в къщи на сигурно???
.

2021.01.27 | 10:55

12
Еврибари на магари!
Кънчо

2021.01.27 | 10:18

11
Да ти постелят тревичка над главата..
такива боклуци

2021.01.27 | 10:14

10
каквито има в тоя т.нар. "парламент" никога не са управлявали държавата. прости, неуки, нагли престъпници, а т.нар. "народ" им се е надупил по български. малко измрехте.
до тиквата

2021.01.27 | 10:00

9
този ще му пръснем ануса вцсз
Еврейски отпадък

2021.01.27 | 09:34

3
В коя държава на планетата осъден политик на влязла в сила присъда за затвор все още е на свобода ???? Само това искам да попитам ??? И дори е още действащ “политик” който ръси акъл и мачка народа си .... Като казвам че БЪЛГАРИЯ Е ПРОКЛЕТА КОЧИНА някои се сърдят .. ЕМИ КОЧИНА Е
Народа

2021.01.27 | 09:54

8
Как в коя,в която имаш министър предцедател осъден за клевета,демек доказан лъжец и докакана мутра в държавата на ТИКВИТЕ.

2021.01.27 | 09:50

7
Марешки Април идва! Подготвяш ли задните части?

2021.01.27 | 09:48

6
Тоя пъпчивецц грозен да влиза да си излежи присъдата, затворник ще дава акъл на народа, каскет къде се скрйи каскет прибирах го и се захващай с чекмеджета та.
Жеско

2021.01.27 | 09:44

5
Никой не го е питал тоя цървул!!!

Добави коментар

Водещи новини