Борисов иска премахване на боклуците "един път завинаги"

  • 24 януари 2021 09:15

  • 8645
  • 154
© МС

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отиде рано тази сутрин в Министерството на околната среда и водите. Там го посрещна ресорният министър Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и

Министър-председателят бе разведен из залите, които показват в реално време стойностите на замърсяването в България. Той бе запознат с 24-часовото наблюдение на всички предприятия у нас. Съобщено му бе и за очакваната наказателна процедура срещу България заради нивата на замърсяване.

Борисов се възмути, че картината на замърсяването е грозна.

"Емо, вземете ми направете една справка за замърсяването, да платим за почистване и след това вече да засилите контрола", заръча той на Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

По думите на Борисов това не трябва да се случва. 

Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и и служители на МОСВ докладваха на премиера, че се следи и за незаконните боклуци. Има постоянна връзка с чуждестранните власти, за да се предвиди евентуален нелегален внос на отпадъци.

Освен това в МОСВ има и системи за наблюдение на времето, нивата на водоемите, на замърсяването на въздуха и др.

Ситуацията в Нови Искър е спокойна, няма бедстващи хора

Премиерът Борисов отбеляза, че средствата, които ще бъдат отпуснати, ще бъдат заделени целево, както бе със случая с почистването на отпадъците от коритото на река Искър пред стената на ВЕЦ „Своге“. Министър-председателят бе категоричен, че изхвърлянето на отпадъци на нерегламентираните места трябва да се разследва като престъпление. Борисов изтъкна, че санкции ще бъдат налагани на всички, включително и на кметовете на съответните общини, които не упражняват контрол.

 

Националният координационен център към МОСВ е създаден с цел да се овладее незаконния внос на отпадъци и да се осъществява координация между всички контролни органи, включително Агенция „Митници“, Гранична полиция и РИОСВ.

По време на посещението министър Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и запозна премиера с възможностите на системите за работа. В резултат на дейността на звеното съотношението на нерегламентираните превози спрямо общия брой на превозите за внос на отпадъци от февруари до декември 2020 г. намаля от 11,6 до 1%. 

Звеното осъществява и координация и наблюдение на комплексните и значими язовири с цел ефективно управление на водните ресурси и превенция на риска от наводнения. Отскоро центърът разшири своята дейност и по отношение на контрола върху замърсяването на въздуха. 

През последните няколко месеца центърът беше обновен и разширен с допълнителни зали, беше осигурено съвременно техническо оборудване, информационни системи и системи за видеонаблюдение, които предоставят възможност за непрекъснато наблюдение и контрол в реално време.

Последвайте канала на

Novini.bg
8645 154

Свързани новини

Коментари 154

Добави коментар
до червените наглеци от БСП

2021.01.25 | 10:03

151
Нагли болшевикИИИИИ... да ви е.ба майката проста бесепаро-русофилистична! БолшевикИИИИИ, нЕма страна по света, която да е просперираща под управлението на болшевиките! Те ви Пияна Просия начело с П.уткин - огромни природни богатства от газ, петрол, злато, диаманти и какво ли не, а страната им тъне от векове в л.айна, те ти революционна Венецуела с Мадурко- огромни залежи на петрол, ама индиянците живеят още като прадедите си през 9 век след Христа, те ти още Куба - от рай за има нЕма 60 години превърната от болшевиките в мизерна кочина. За Северна Корея, Виетнам, Лаос да не говориме. Та болшевикИИИИ да ви е.ба майката проста бесепаро-русофилистична.По-голям глад и студ досега от времето когато управляваше Антибългарската БКП-БСП-ДС начело с прстъпниците жан виденов и румен гечев нЕмаааа - 1$ = 3 000 лева. Бегайте при "демократа" лукашенко в Минск като не ви харесва "диктатурата" в София.
До Гербавия боклук под мене

2021.01.25 | 11:50

154
Не разбрах само, де ви е големият икономичеки успех?! Не че онези дето сринаха Бг-то през 1997 са по-добри, дори и не го допускам като идея.. Но има един въпрос: онези държави дето загърбиха комунизма, и бяха дори след нас по стандарт, що ни задминаха че и забравиха...Поляците примерно... През 2014 минималната им заплата беше 780 лв, а нашата беше на космическите ...385 лв. И сега кво прайм?! Само да отбележа, храната им е с 30% по-евтина...Но пропагандата работи и едни велики подвизи гледаме...Айде да не задминаваме западняците, само да ги стигнем...Знаете защо, нали: Да не ни видат голите задници, символ на успеха с 10-годишна давност..Е, не всеки може да има шкафчета с пълни чекмеджета...За това си има феодали!!!
до червения боклук под мене

2021.01.25 | 10:46

153
вие бесепаро-болшевиките винаги сте били некадърници. Много си плосък бате, с тоя хумор направо си за съжаление. Кажи нещо по съществото на горния текс. за "демокрациите и проспериращите общества" в братските ти държави беларус и пияна просия! Ти си явно толкова елементарен и словесно недъгав, че псувните не важат за те.бе.
БАЦЕ

2021.01.25 | 10:28

152
Най-обичам българите. Аз съм прост и те са прости и се разбираме. И ги таковам с 200. И тъпанарите пак ще гласуват за мен. И най - интересно, че и мъжете които гласуват за мен, ще ги таковам с 200. Обичат ме, значи с 200. После ще си напълня гардероба с евраците, а глупаците, феновете ми, да гласуват за мен. Хайде до 04.04.." Честит ви 8-ми март, хехехе...8-ми декември! Абе вие си знаете!!!" Открийте разликите между бай Ви Тоша и негова милост..Камбаната не бие два пъти за глухите..
агент Буда

2021.01.25 | 04:44

150
Докато парламента не вземе решение за премахване на бездомните кучета, каруците и клошарите винаги ще има замърсяване. Освен това много хора ще бъдат нападани от кучетата. трябва да има закон за тези който отглеждат кучета и да се спазва.
Игнат Велев

2021.01.25 | 04:36

149
Борисов участва в замърсяването на страната и затова той носи най голяма вина.
БОРИСОВ МАЧКА ЯКО...НА ИЗБОРИ ..10 ГОДИНИ

2021.01.24 | 15:01

138
ТО С ОЛОВО НЕ СТАВА ДРУГАРИ....РАЗМЪРДАЙТЕ СИ ПРОМИТИТЕ И БЕТОНИРАНИ МОЗЪЦИ ДА ИЗМИСЛИТЕ НЕЩО ДРУГО....

2021.01.24 | 21:09

148
Ти твоят размърда ли го, ако изобщо го имаш?..Да славиш глупостта и каруцарската простотия на Еднокнижника, наистина се иска голям тепигьозлък и гьонсуратлък...Аферим, машалла кьопек...
ИЗБОРИТЕ...БСП НАСТЪПИ МОТИКАТА ..ПАК

2021.01.24 | 15:03

139
ШЕ ВИ ТРЕСНЕ БАЦЕТО И НА ТИЯ ИЗБОРИ, ШЕ СЕ ЧУДИТЕ ОТКЪДЕ ВИ Е ДОШЛО....

2021.01.24 | 21:04

147
Той теб те е треснал Господ, тъй че по-зле едва ли може да бъде..Айде у лево.. Намери друго място да лееш примитивните си мисли...
кореняк софиянец пето поколение

2021.01.24 | 15:48

146
Заглавието на списъка с боклука трябва да е Бойко Методиев Борисов
Емил

2021.01.24 | 15:06

140
На 56 г. съм и безпартиен. Кой каквото иска да пише и драска. Преживял съм комунизъм,Луканови и Жан Виденови кризи. Костов,Цар,Станишев,Орешарски,грабеж на КТБ. Сега гледам и слушам,Манолова,Трифонов,Хр. Иванов,някакво трио и пр. Всички жадни за власт и мъст,но никой не казва нещо за народа. Едно ще кажа,Бойко ще спечели и ще управлява още 4 години. Той е нужен на България. Снимки и записи не ме интересуват!!!

2021.01.24 | 15:41

145
"Снимки и записи не ме интересуват!!!" Ама разбира се...кой се интересува от ИСТИНАТА?! Важно е овластената простотия да управлява..Емилчо аферим, машалла...и т.н.
я

2021.01.24 | 15:09

143
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.

2021.01.24 | 15:38

144
Дрън, дрън, дрън.... Ще пребъде....дрън, дрън, дрън... Обърни плочата, че се изтри само от една страна да я караш... Дрън, дрън, дрън...
Борис

2021.01.24 | 15:08

142
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.
Слави Трифонов остава извън парламента.

2021.01.24 | 15:06

141
ГЕРБ с близо 8% пред БСП, 50 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

Добави коментар

Водещи новини