Кметове и депутат от ГЕРБ дадоха старт на ремонтите по пътя Раковски – Брезово

  • 22 януари 2021 15:52

  • 850
  • 0
Кметове и депутат от ГЕРБ дадоха старт на ремонтите по пътя Раковски – Брезово
© ГЕРБ

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Младен Шишков и кметовете на Раковски – Павел Гуджеров и на Брезово - Христо Енков дадоха старт на ремонтните дейности на пътя Раковски – Брезово, съобщиха от пресцентъра на партията.

Ремонтът ще бъде на 12 километра републиканска пътна мрежа. Отсечката свързва Пловдив с Павел баня и е основна пътна артерия. Изпълнението на проекта ще продължи и по централната улица на Брезово, която също ще бъде напълно рехабилитирана. Ремонтът е дълго чакан от жителите на двете общини, коментираха кметовете и е плод на едногодишни разговори между тях и Областно пътно управление. Проектът ще се финансира от държавата, като по предварителните изчисления ще струва 13 млн. лева.

Премиерът Борисов: От 2014 г. досега сме построили 204 км магистрали

Трафикът между двете населени места ще има обходен маршрут, движението ще бъде пренасочено през селата Отец Кирилово и Дрангово. Шишков и Енков уточниха, че през тази година ремонтни дейности на улиците ще бъдат извършвани както в Брезово, така и в почти във всяко село в общината, като парите също са осигурени от правителството на Бойко Борисов.

Последвайте канала на

Novini.bg
850 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини