Анна Александрова: Доверието на хората се печели с видими резултати, не с демагогия

  • 21 януари 2021 12:57

  • 349
  • 0
Анна Александрова: Доверието на хората се печели с видими резултати, не с демагогия
© Анна Александрова, фейсбук

Давам си сметка, че когато си в опозиция е нормално да критикуваш управляващите. Моето разбиране за политика обаче е, че това трябва да се случва по един принципен начин, с аргументи, с конструктивност. Самоцелната критичност не помага на хората и страната ни, а обслужва партийните интереси на тези, които не са във властта. Това заяви депутатът от ГЕРБ и председател на правната комисия Анна Александрова.

"С няколко свои публикации от последните дни припомних редица мащабни инфраструктури проекти, които осъществи или по които работи правителството на Бойко Борисов. Направих го, защото не беше далече времето, когато представители на опозицията говореха на хората, че асфалт не се яде, а именно тази модернизирана инфраструктура донесе инвестиции, работа и развитие за цели региони", коментира тя по повод нестихващите критики към управляващите относно изборните правила.

Петър Славов с предупреждение за предстоящите избори

"Не беше далече времето, в което същите хора говореха пред обществото ни, че някой иска да отнеме домовете на българските граждани с програмата за саниране, а хиляди семейства вече живеят в обновени и енергийно ефективни жилища. Жалко за тези, които повярваха в лъжите и манипулациите им. Сега същото се случва и с обсъждането на изборните правила, което те правят постоянно. Не бих искала да коментирам редицата предложения, които чух за промяна и то броени месеци преди вота, но искам да попитам опозицията щом са толкова хубави и правилни, защо не ги въведоха, когато имаха тази възможност и бяха в управлението? Та хора като Мая Манолова преди няколко години имаха водеща роля в създаването на изборното законодателство. Кой я спираше тогава да ги предложи?", заяви още Александрова.

Тя подозира, че умишлено противниците на ГЕРБ говорят за манипулации, за да прикрият своята немощ за умравление. Александрова смята, че опонентите не могат да изнесат политически дебат и да предложат алтернативи.

"Доверието на хората се печели с видими резултати, а не с политическа демагогия", категорична е Александрова.

Последвайте канала на

Novini.bg
349 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини