Борисов: Младите хора в България се чувстват по-сигурни заради ежегодното увеличение на доходите

  • 17 януари 2021 17:16

  • 7099
  • 95
Борисов: Младите хора в България се чувстват по-сигурни заради ежегодното увеличение на доходите
© facebook.com/boyko.borissov

При посещението си в гр. Раковски, където е разгледал изграден спортен комплекс, премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е подчертал, че младите хора в България се чувстват по-сигурни и създават семейства, което се дължи на ежегодното увеличение на доходите. Той е отбелязал още, че навсякъде има ръст на раждаемостта.

"Това е другото богатство, което успяхме да постигнем - колкото може повече хора да остават в по-малките населени места. А те като имат чист въздух, природа, красота, училища, детски градини, ясли, индустриални зони, като имат поминък, защо да отиват в големия град", добавил Борисов, цитиран от пресслужбата на правителството.

Борисов: Осигурили сме втората доза от ваксината за всички имунизирани

Кметът на Раковски Павел Гуджеров е изказал благодарност към премиера за това, че правителството е осигурило финансиране за изграждането на чисто нова детска градина в близкото село Чалъкови за около 1,8 милиона лева.

Борисов е припомнил, че само за София м. г. правителството е осигурило допълнителни 65 милиона лева за 23 детски градини, а отделно се отпускат още много средства и за детските градини в малките населени места.

„А за децата на докторите и сестрите осигурихте 3,5 милиона лева за детска градина в двора на Александровска болница“, посочи министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който бе заедно с премиера в Раковски. „Това са все пари на данъкоплатците, но обслужват доктори, учители и всички семейства – затова са насочени на правилното място“, категоричен бе министър-председателят Борисов.

Премиерът е разгледал изградения спортен комплекс в Раковски, който разполага с два тенис корта, игрища за баскетбол, стрийтбол, футбол, волейбол.

"Вие ни отличихте на картата, преди това ни нямаше никъде - от 2009 г. досега се развиваме активно", казал кметът Гуджеров на премиера Борисов. Кметът е поставил акцент и върху осигуреното от правителството финансиране за подмяна на водопроводи за няколко населени места в района.

Последвайте канала на

Novini.bg
7099 95

Свързани новини

Коментари 95

Добави коментар
МАЙСТОРСКО УПРАВЛЕНИЕ ???

2021.01.18 | 13:04

95
Евростат: България е с най-висока смъртност в ЕС 2020.07.21 | 14:11 Евростат: България сред страните с най-много извънбрачни деца в ЕС 2020.07.17 | 13:33 Евростат : В България най - много хора не могат да се отопляват ! Евростат: Най-ниската минимална заплата е в България ! Да живее ГРОБ и Чекмедже - Тулупа !
Анонимен

2021.01.18 | 00:20

94
Друго е да получаваш 6000,а 600...ти не можеш и чистач, и там връзки, да му пълниш торбите от село. Ние не пишем за нас, а хората ни карат. И не се обиждайте. Ако не е бил някой на бойко да му подаде ръка дали днес щеше да е там или на студеното у дома и без внуци, ако имаше син. Нищо лично аз не искам. Яжте и за здравето на бедните, угоявайте се и виж дърцето ви се пръснамо от преяждане. Сега ви лекуват но ско бяхте от другата страна, без работа 20 г., щеше да си като фиданки у дома. Машалла. Гюзел.
Анонимен

2021.01.18 | 00:12

93
Говорим за хората. Описваме дереджето. А има хора имат мая. А има други не пушат, не пият и яко болни се трудят, има и други получават от социала, самотни майки, а с деца и от вън мъжа им, а пушат като комини и все реват, че нямат пари. Остави цигарите. 200 с кафетата. Къде падне огъня гори. Има хора нямат цент в банки. Борисов, си е оправил живота, внучета, всички крадци, децата им да обвързани, радеат се на внучета кои хората с връзки горе. Има милижливи хора но те са бедни. Състрадателни към всички. Но децата им не женени 77 набур в Испания. Тъга и сополи.
Вие сте едни готованков ци манипулирани проси хора

2021.01.18 | 00:10

92
зАщо говоригте глупости вие искате някой готово да ви сервира чиниата Ами върнетесе напънетесе тука в българия а говорите за цчужбина само исамо на готово
Анонимен

2021.01.18 | 00:02

91
Бб е акула. Мръднал е, няпсън. Балхата като се наеде излиза на челото. И прави са били старите. През турско е мямало такъв глад, както сега. Пенсиите им бяха 147 станайа им 47,и на 57 умряха. Децата им безработни. Дреме им за народа. Все обещават и все лъжат, а на бойко да му дадем 300 лева пенсия, една година и на следвсщата а може и да не дочака и виж попа го опява. Николай
Киро

2021.01.17 | 20:46

82
Те всички млади хора са по чужбина.Сам да си правиш реклама, колко много си направил, всичко за хората ха, ха,знаеме ги тия...

2021.01.18 | 00:02

90
зАщо говоригте глупости вие искате някой готово да ви сервира чиниата Ами върнетесе напънетесе тука в българия а говорите за цчужбина само исамо на готово
Тончо

2021.01.17 | 23:13

89
Аиде да идва датата че не мога да му слушам глупустите
Асен Гетов

2021.01.17 | 22:54

88
Вместо да се правят ремонти на жп линийте за над 10 години, по добре да се започне строителство на нови линий за влак стрела. Те са по за предпочитане от самолетите защото развиват до 500 км. Ако това е приоритет на държавата след преврата до сега можеще да бъде построена двупосочна линия за влак стрела от Видин до Варна с расклонения за съседните държави. Като се влкючат стотици фирми стройтелството ще става бързо. Ако се сключи договор с Китай да построят и да внесат влакове стрела в България като ползват примерно 50 години печалбите. Така ще има заангажирана много работна ръка. Метрпото и влака стрела са най правилната инвестиция в бъдещето.
щастливците

2021.01.17 | 22:28

87
Много щастливи хора за това че не се строят транспортни надлези на възловите кръстовища. Те са стотици в столицата и затова стават задръствания и замърсявания в София. Страната ни е най замърсена в Европа. Въздуха,водата и почвата ни са чудесно замърсени. Каруцари с конете си се надпреварват с кучетата да усират столицата ни. Голяма заслуга за тази замърсена и отровена държава имат управляващите с тяхната некадърност, която граничи с престъпления.
Ваня Георгиева

2021.01.17 | 21:57

86
Много щастливи фенове че Борисов унищожи футбола в България. С прахосаните пари за въоръжаване можеше да се помогне на отборите да си построят модерни европейски стадиони. Тогава щеше да има много спонсори и кандидати да купят отбори. На десетина отбора с най голяма посещаемост трябваше да се помогне и да им се отпуснат големи заеми. Защото стадиони трябва да се правят за да може да кандидатстваме самостоятелно за Европейско и Световно първенство. С въоръжаването ограбват и обескостяват държавата като лешояди.

Добави коментар

Водещи новини