Любен Дилов: Борисов и "Мис България" ще спечели

  • 14 юни 2011 21:22

  • 5122
  • 3
Любен Дилов: Борисов и "Мис България" ще спечели
© Булфото

Дилов обаче подчерта, че това не е достатъчно, защото за най-високите политически постови са важни и позициите както на партиите, така и на обикновените хора.

"Господин Борисов е доказал, че ако иска, може и "Мис България" да спечели. Дали трябва обаче, е друг въпрос. Първо ГЕРБ да решат трябва ли им това, а после българите - трябва ли им точно такъв президент. В ОДС никак не се притесняваме да срещу господин Борисов на избори. Да използвам неговата стилистика - мисля, че ще стане супермач за радост на наблюдаващия човешки материал", заяви Дилов пред в. "24 часа".

"Вероятно до края на този мандат ще има не един и два вота. Избори 3 в 1 няма да има. Но ако аз бях на мястото на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ спечелеха президентските избори и достатъчно места в местните парламенти, щях да поискам вот на доверие чрез предсрочни избори веднага след това", добави Дилов.

Последвайте канала на

5122 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гочо

2014.12.22 | 09:03

3
Като го гледам Бойко едва ли ще тъгне да се занимава с "Мис България", той си има много по-важна работа в момента с която се справя доста добре междувпрочем. Виж Любчо е друга работа, жени над 20 годишна възраст при него не вървят:)))) Засичали сме се не веднъж на купони с него и мога да твърдя това от първа ръка.
Марто

2014.12.22 | 09:03

2
Любен Дилов трябва да го изритат от телевизията,защото е извратен мухльо,който е известен само с това,че е син на баща си и с нищо друго! Не стига,че пелтечи,но е и по-грозен от свинята!
кака Гинка

2013.08.18 | 14:40

1
"...да срещу господин Борисов на избори"?!Разбирам да изяждате по някоя буквичка(случва се),ама да липсват цели думи...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини