Теменужка Петкова обясни пред депутатите работи ли се адекватно

  • 14 януари 2021 09:25

  • 309
  • 0
©

Министърът на околната среда Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по разясни пред депутатите водата в кой язовир в колко часа е започнала да бъде изпускана.

Причината за изслушването ѝ е във връзка с наводненията в страната през последните дни. Заедно с Петкова пред НС се изправят и министърът на вътрешните работи Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в, министърът на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и и министърът на икономиката Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин.

Депутатите изслушват четирима министри заради наводненията

Валежите в България вече значително намаляха, но последствията от тях продължават да застрашават хората и имуществото им, предизвиквайки свлачища, наводнения и блокиране на пътища. Няколко населени места дори останаха без ток.

Тя отбеляза и къде са констатирани аварии. Три от тях вече са отстранени, поясни Петрова. 

Към настоящия момент електроенергийната система на България работи нормално, информира министърът. Към 13 януари 40 населени места бяха без ток, понастоящем те са 26, във високопланински територии. „Реагира се напълно адекватно“, завърши Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по.  

 

Последвайте канала на

Novini.bg
309 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини