Кръстина Таскова от ВОЛЯ: Нашият работодател е българският народ, не го забравяйте!

  • 13 януари 2021 09:55

  • 480
  • 2
© Кадър: Народно събрание

Народът ще определи кой да го води през следващите години. Много се изговори за датата и условията за провеждане на изборите. До ден днешен указ няма. Но за нас това не е важно, защото за нас работата за българите не се огранича с датата на изборите. Не чакаме да се зададат избори, за да даваме полезни управленски идеи. Това важи особено за нашия лидер Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, който 30 години работи за подобряване живота на българите. Това бе изтъкнато в декларация от името на ПГ на ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на, прочетена от Кръстина Таскова.

Основните акценти в изказването бяха предложенията на партията през последните четири години. Таскова изброи желанието за безплатни лекарства, за горивата, за подобряване живота на пенсионерите и др. 

Политически скандал! Марешки нарече консултациите на Радев безсмислени и некомпетентни

"Нашият работодател е българският народ, не го забравяйте! Хората искат да живеят по-добре сега, не след години. Всички в управлението на държавата през последните 30 години обещаваха едно и също", заяви още Таскова.

Според ВОЛЯ кризата с пандемията е показала ясно кой стои до народа и кой гледа собствените си интереси. Таскова отправи критика, че всички говорят за обединение, но всъщност има разделение. ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на ще предложи на българските граждани обществен договор за доверие, защото, по думите на депутата, партията държи на мъжката си дума.

Последвайте канала на

Novini.bg
480 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НОВО ПЕТ

2021.01.13 | 10:30

2
МАХНЕТЕ СИ СУБСИДИЯТА ОТ 8 ЛВ НА ГЛАС....НЯМА С НАШИТЕ ГЛАСОВЕ ДА ВИ ПЪЛНИМ ГАРДЕРОБИТЕ.....ЗА ВАС ПАРИТЕ, ЗА НАС....МИЗЕРИЯТА

2021.01.13 | 10:16

1
Майка ви да е б а измекяри !

Добави коментар

Водещи новини