Радев поиска броенето на бюлетини да бъде заснето и излъчено онлайн

  • 09 януари 2021 12:23

  • 11139
  • 102
© Bulphoto/архив

„Контролната разписка от машините категорично трябва да има не само баркод, а изписана партия, за която си гласувал. Така всеки може да провери за какво е гласувал“.

Това предложение във връзка с предстоящото машинно гласуване отправи президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по времр на срещата му с "Демократична България".

"Демократична България" и държавният глава смятат, че броенето на бюлетините трябва да бъде заснето и излъчено онлайн, като президентът Радев дори предложи всеки гражданин да има възможност да заснеме изборния процес в дадена секция, без да нарушава Конституцията.

Преди това държавният глава проведе среща с партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в - ПП "Има такъв народ".

Президентът започна консултации за изборите с партията на Слави Трифонов

 

Последвайте канала на

Novini.bg
11139 102

Свързани новини

Коментари 102

Добави коментар

2021.01.10 | 15:12

102
Каквото и да направи ГЕРБ, Радев и Нинова ще твърдят, че изборите са фалшифицирани. Зоатова всички за Герб като един. Само оглушителна победа ще им затвори устите и мераците за революция на Нинова и терористите на Радев.
Нася Иванчева

2021.01.10 | 04:25

97
Така е най справедливо като бъде заснето гласуването. Но трябва да се провери да не бъде изключвана за секунди или минути. Целта оправдава средствата.

2021.01.10 | 12:06

101
Гениална глупост браво Нася.
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.01.10 | 11:34

99
Нася, руска к.урветино, направо камерата трябва да е в кабината за гласуване, за да може другаря радефф да следи кой гласува За и Против БСП! Я ходи да го изядеш на нЕкой турски тираджия пак, че кръвта явно не може да оросява няколкото болшевишки неврона, които са ти останали - тия за дишане, издишане, пикаене, сране и е.бане!

2021.01.09 | 17:01

94
Тоя цял ден ли ще ни ги навирате в очите???? Какво точно е свършил за народа ?????

2021.01.10 | 12:05

100
Нищо бе!
Стефанов

2021.01.10 | 11:34

98
Този човек (Радев) започва да измисля нови глупости, което е необяснимо за неговата "голяма" образованост и политичесо мислене.

2021.01.09 | 20:07

96
МНОГО ДОБРА ИДЕЯ
СНН

2021.01.09 | 16:48

93
Освен онлайн нека разпореди на народа си за кого трябва да спечели.Тръмп номер2

2021.01.09 | 17:17

95
РАДЕВ И ТРЪМП ИМАТ ЕДИН И СЪЩИ ШЕФ!
Николай Василев

2021.01.09 | 16:17

92
То с просто око е видно, че човекът си има сериозни психически отклонения, някои с такива проблеми се мислят за Наполеон, други за Александър Македонски... Много от тях са интелигентни по природа и успяват да заблудят успешно, както въпросният Румен Радев в и дори да се "издигнат" до постове в държавата, в институции и т.н. Има примери за много подобни психопати в историята.Невероятен простак.Е, тоя, вече става смешен. бедния червен цървул. Ако се впечатляваме така на брътвежите на всеки психясал социопат като Радев до къде ще я докараме
Iliana Pandeva

2021.01.09 | 16:16

91
“принципният и доблестен” пишман президент е бъркал в държавни офиси под полата на негова служителка и подчинена.Същата той назначава на втори договор за оказаните сексуални услуги.Кукловодите му ги принудиха да се бракуват ,за да му наложат измамната визия за изборите,че е честен човек,глава на семейство и натовски генерал.
Христо

2021.01.09 | 16:14

90
Питат го за инцидента с Христо Иванов на Росенец, където "прекрасните служители" на НСО се държаха меко казано безумно и незаконно, а той кво казва? Ами вика, аз не съм виновен, аз не управлявам службата! Само назначавам лично служителите и, назначавам лично шефа и, и им давам чиновете! Ха-ха-ха! Че каква по-голяма власт иска от това? Че нали под натиска на общественото мнение Радеф уволни два от тия еничари от НСО, както уволни и шефа им, и назначи друг, макар и месец-два по-късно, щото същият тоя шеф му е личен приятел и чакаше да се размине, ама не стана. Всеки нормален човек щеше да ги уволни още на другият ден, но Радеф се бори с мутрите! Ха-ха-ха! После естествено назначи пак свой човек, като между другото трябва да кажем че това е четвъртият шеф на НСО, който Радеф сменя за 4 години от мандата си. Той си ги менка шефовете, както си иска, и все със свои хора, я земляци, я колеги и приятели от армията и службите, ама вика аз нямам нищо общо! Ха-ха-ха! Сме-е-е-е-ех! Сме-е-е-ех! Същата история беше и интервюто на Хаджи Генчо вчера по БТВ, "Борисов прави това затова искаме да го изметем, и Мая абсолютно същото прави същото, но тя ни кефи много и ние ще правим с нея коалиция! Е-е-е-е?!?
Борисов

2021.01.09 | 16:03

89
Всъщност всички знаем, че Радеф беше опитът на Задкулисието, българско и световно да изгони от властта Борисов, който си провеждаше негова си политика, а не тази която искат кукловодите. За това Радеф беше наблюдаван, проучен, предложен и избран с ясната мисъл за създаване на друг център на властта, който да доведе до нова лява вълна, която пък да изгони Борисов и да докара "здравите сили" на БСП и ДПС в управлението, но тъй като Борисов "най-нагло", отново спечели властта на законни избори, тогава се наложи Радеф да започне нова битка, като с поведението си да атакува непрекъснато и да ерозира управлението на ГЕРБ и Патриотите и да става център на всевъзможни опозиционни сили и техните протестни инициативи, нещо което и видяхме в пълна сила. Но тъй като се видя, че Руското лоби на БСП и ДПС, които в действителност го избраха с гласовете си не е достатъчно силно за да го направи ракета носител, а и освен това Борисов хитро се договори и с американците, и с руснаците и с турците, Радеф "извъртя гъ-а" и се наведе на другите Леваци, ама ония идващи оттатък Атлантика, хората на Демократическата партия на САЩ, които тогава по същият идентичен начин водеха открита война с Тръмп и в Америка и по света, който също, като Борисов беше излязъл извън контрола на тяхното си задкулисие. На всички е ясно, че атаката преди година срещу Цв.Цв.и Герб с т.н. "апартамент гейт" беше скалъпена не от руснаците, а от Соросоидната "Свободна Европа" и подета до "пълна победа" и от "Американската" телевизия БТВ, която наскоро беше продадена от Соросоидните си Американски собственици на оня милиардер от Чехия. "Америка за България" в пълно противоречие с договореностите на Борисов с Тръмп, открито финансираше нашите протестни движения и граждани срещу правителството, както и хората на Сорос координираха действията им и ги натискаха за обединение. Не случайно "работливата" пчеличка Мая още миналата година се присламчи към "градските десни" за да харчи демократичните соросоидни милиони наливани с тяхната цветна революцийка, като това стана още на предните местни избори, когато всички "градски десни" я подкрепиха за столичен кмет, много повече от нейните БСП "роднини". Но преди два месеца "Демократите", които успяха да изманипулират изборите срещу Тръмп и наложиха дъртият Байдън за президент спряха кранчето и протеста съвсем закономерно утихна, та сега Радеф не е съвсем сигурен той ли е "тяхното копеле" след като не успя да свали правителството, или Байдънарите ще му духнат под опашката и ще търсят други сили, които да покровителстват, а защо не и ГЕРБ и Партиротите, особенно ако пак успеят да спечелят новите избори. Кой знае!?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини