Възможно ли е да има избори по време на пандемия?

  • 07 януари 2021 09:53

  • 354
  • 3
Възможно ли е да има избори по време на пандемия?
© Bulphoto/архив

"Против съм изборната технология да се вкарва в предизборната кампания и политическите послания на партиите. Няма перфектна изборна технология и винаги съществува възможност чрез някакъв неин дефект да се породи недоверие към целия изборен процес. За съжаление, в България често е така". Това коментира пред БНТ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за - депутат от ПГ на ГЕРБ.

"Дефектът на нашата изборна технология са сбърканите протоколи, например. Какво е лечението на проблема? Машинното гласуване, което, обаче, ще породи други проблеми - опашки пред секциите, по-бавно гласуване, блокирането на машини", допълни Биков.

Според него промените и действията, които ще се предприемат към избирателната система от тук насетне, трябва да са насочени към "увеличаване на доверието в изборния процес".

Депутат от ГЕРБ за решението за датата на изборите: Дали здравето е истинският мотив на Радев?

Последвайте канала на

Novini.bg
354 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Рени

2021.01.07 | 11:02

3
Не е редно. Трябва до бъдат отложени изборите за през есента.
Стефанов

2021.01.07 | 10:05

1
Това ще го каже"корифея" на политическата мисъл,експерта по вирусите другаря Радев.

2021.01.07 | 10:32

2
щото по цял свят може - в САЩ, в Косово, но у нас тъй като единият се е подготвил, другият трябва на инат да не му позволи, не че има аргументи, освен измислените, резидентска тъпотия и з лоба

Добави коментар

Водещи новини