Цвета Караянчева: Във времена на изпитания българите в пълна степен показват, че са единни

  • 06 януари 2021 14:38

  • 344
  • 0
Цвета Караянчева: Във времена на изпитания българите в пълна степен показват, че са единни
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на участва в отбелязването на Богоявление в Кърджали. Тя присъства на ритуала по освещаване на бойните знамена, отслужен от Пловдивския митрополит Николай, и прие строя на представителна част на 68 бригада "Специални сили", съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

В Кърджали традиционно бяха организирани два ритуала по хвърляне на Светия кръст – във водите на река Арда и в басейн – за деца до 14 години. Седемгодишният Преслав извади кръста от басейна.

Председателят на парламента поздравява всички, които празнуват днес имен ден и им пожелава да бъдат здрави, щастливи и благословени. Според Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на във времена на изпитания българите в пълна степен показват, че са единни и заедно могат да се справят с всички предизвикателства.

Караянчева: Президентът да каже защо иска да промени датата на изборите

На Богоявленския ритуал в Кърджали присъстваха кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на и областният управител Никола Чанев.

Последвайте канала на

Novini.bg
344 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини