"Синята коалиция" решава утре дали ще подкрепи вота

  • 14 юни 2011 18:38

  • 954
  • 0
"Синята коалиция" решава утре дали ще подкрепи вота
© Интернет

Решението за гласуване ще бъде взето утре от парламентарната група, така че отново ще имаме възможност да дебатираме, заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в отговор на въпрос как ще гласуват.

Той каза още, че „сините” ще покажат различия както към ГЕРБ така и към БСП. Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на не изключи нито една от различните възможности за гласуване на въпрос дали може да напуснат пленарната зала – той посочи, че не е изключва тази възможност, но подчерта, че окончателното решение не е взето.

„Не е редно да стигнем до решение, без да се срещнем с всички колеги от парламентарната група. Ако трябва, ще дебатираме и няколко дни”, посочи Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Той заяви, че се отнасят сериозно към едно несериозно начинание.

„Целта на този вот на недоверие е да се види новото парламентарно мнозинство и новата позиция на партия "Атака”, посочи Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

По думите му - хората имат нужда от решения и именно в това ще концентрират усилията си. Хиляди малки предприятия са пред фалит – дребният бизнес е пред фалит в България, коментира той.

Последвайте канала на

954 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини