Борисов и Ангелов се срещнаха ден след ваксинацията

  • 28 декември 2020 09:00

  • 7703
  • 79
© Министерски съвет

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна със здравния министър проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г.. Това стана ясно от живото включване на министър-председателя във фейсбук. 

Борисов се позаинтересува как се чувства министъра ден след направената ваксинация. Ангелов потвърди, че няма проблеми.

Ген. Мутафчийски разкри как се чувства ден след ваксинацията и готов ли е да влезе в политиката

"Съвсем леки болки в мястото на убождането. Този ефект е добър и показва, че има реакция на организма”, уточни той.

Ангелов обобщи, че 699 души са си поставили ваксината срещу COVID-19 през вчерашния ден. 

„Противоепидемичните мерки бяха много навременни, точни, максимално щадящи свободата, правата на хората и движението им. Заболеваемостта и натискът върху интензивните отделения спаднаха, а оздравелите вече са в пъти повече от новозаразените“, заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той акцентира, че в битката с новия вирус България вече разполага и с ваксини срещу него. Министър-председателят бе категоричен, че след получаването на пълна и подробна информация за ваксините, българските граждани ще се убедят, че именно това е пътят за справяне с пандемията и връщане към нормалния начин на живот.

 

„Затова все повече ще обяснявате на хората за ваксините“, обърна се премиерът към министъра на здравеопазването Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г..

Министър-председателят добави, че у нас ще пристигнат още и различни ваксини, за да могат личните лекари да направят най-добрия избор за предпазването на своите пациенти.

„А дотогава първите 70 000-80 000 ваксини, които дойдат, ще бъдат поставени на хората на първа линия и всички останали“, посочи Борисов.

В рамките на посещението на министър-председателя директорът на „Света Анна“ д-р Славчо Близнаков посочи, че е имало период, в който всички легла за COVID-19 пациенти в болницата са били заети от заболели. Годишно през лечебното заведение минават над 30 000 пациенти, тъй като болницата е най-високо технологична.

Междувременно премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се ангажира с осигуряването на скенер и изграждането на параклис в столичната болница "Св. Анна". Той разговаря и с директора на лечебното заведение Славчо Близнаков. А пък министър Ангелов посочи, че средствата за скенера - 1,4 млн. лв., ще бъдат осигурени през бюджета на Министерството на здравеопазването.

Последвайте канала на

Novini.bg
7703 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар
Сава Радев

2020.12.28 | 13:19

72
Жалко за напъните. Бойко с 60% рейтинг Радев върви стремглаво надолу 38%, Нинова на последно място. Герб 28 %,,,Бсп 12%. Следователно догодина Борисов премиер, Мурафчийски президент. Всеки може да провери в гугъл защото тук линк не може да се праща Болшевишки вкиснали Кауни от цялата страна -- на изборите ГЕРБ ще ви го подаде сух, гответе се да го поемете както подобава на проКремълски рубладжийски минетчии-- тихо , кротко и с финес.

2020.12.29 | 16:52

79
Копирано от проучване на Галъп, допитването е от август, по-ново няма. Заври си герберастката пропаганда в четирибуквието. Вожда е мразен от всеки, който не е част от схемите му. Дано поне ти плаща добре за тъпата пропаганда по разни поръчкови статии.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРИ

2020.12.28 | 19:20

74
С колко рейтинг е доказания от Върховния съд лъжец, комуниста българоубиец Бойко Методиев Борисов? хахахаха
голям ахмак е булгара

2020.12.28 | 14:59

73
na maikati Pgtkata
Иво

2020.12.28 | 13:17

70
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.
Чичо

2020.12.28 | 22:24

78
Захлестя се бе имбецил нещастен...На прост човек, знаеш какво се набива...Твоят Падишах ти го каза...Давай да ти го набиваме и да се успокоиш.. А, и още нещо: за простотията ваксина няма и няма и да има... Не се разстройвай обаче, само с набиването ще си останеш...и то е нещо..
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРИ

2020.12.28 | 19:22

75
И тук ли cepeш, ма Пундева? хахахаха. Доказания от Върховния съд лъжец, комуниста българоубиец Бойко Методиев Борисов е политически труп.
Omikron Omikronov

2020.12.28 | 13:16

69
Тролове на неБългарската Съветска Партия ще се скъсат да повтарят подадената опорна точка!Ясно е, че не сте българи,ясно е че сте крадци на каквото може да му дойде на ум на даден човек,ясно е че злобеете против Бойко и ГЕРБ щото ви туриха савака на общественото богатство и не можете, вие нещастните,неграмотни цървулани, да грабите и с г-зовете си,да си тъпчите гушите, банковите сметки и да се осигурявате с пет поколения напред,та да са същите лентяи,паразити и нищоправници като вас!!!Вие просто не сте човешки същества,а не мога да ви оприлича на никакво животно,щото ще обидя и Господ и природата!И най глъмия ,откачения но непредубеден зрител вижда и чува!Така,че който разбрал разбрал!!Хората които управляват света идват на крак в България да уважат ЧОВЕКА и ПОЛИТИКА Бойко Борисов,а родните говеда мучат ли,мучат и с-рът и мажат с всичка сила,ха дано да паднат златните м-ди на коча,та и те като лисицата да се облажат с тях!! Не другари,нищо няма да ви падне,нищо повече няма да крадете,рушите и мародерствате,щото народа се изучи и времената се смениха!!Бойко и ГЕРБ ви вдигнаха летвата за висок скок на 3 метра,така,че и с червено лилава стълбичка да си помагате пак няма да я скочите!! От сега нататък вой,мрак,миризма на сяра,скърцане със зъби и в казаня,дето вашите рогати роднини ви очакват наточили рогата и тризъбеца!! Дърва и вода в Адът бол,не както беше при вашия цоциализъм!! Приятно прекарване,негадяи и сволачи!!!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРИ

2020.12.28 | 19:28

77
Откъде са парите в чекмеджето на доказания от Върховния съд лъжец, комуниста българоубиец Бойко Методиев Борисов, ма Пундева?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРИ

2020.12.28 | 19:26

76
Ако тия дни пукнат десетина ваксинирани, ще се смея със сълзи. Ама ако може от тия дето висят по всички телевизии.
Иван Илиев

2020.12.28 | 13:17

71
Всъщност за последните 30-години Борисов е и най -милеещия и най -интересуващия се М-р П-л на БГ от напредъка на стратегическата инфраструктура . Да припомним , че извади от батака на Гърците лот 4 на магистрала Срума( у-ка преди Кулата/Промахон) . По негово време се завърши и Тракия и Марица , а от Струма остават едва 35 км за довършване . Вижда се че му е мерак и се радва искренно и като малко дете на напредъка . Дано да се запази този ентусиазъм и завършат и посленият у-к на околвръстния път на София ( Бъкстон м-ла Люлин) ........................... Ами драго ми е и на мен ,като гледам как за последните 10 години строим здраво. Не ме интересува колко ,както казват червените, пари са усвоени правилно. За мен е най-важно да пътувам безопасно от т.А до т.Б. Евала!
erny1957

2020.12.28 | 13:15

68
В България е гробна тишина, народът ни от ярост онемя . По улиците хората се щурат търсят Радев за да му го турят !!!!
Емил Караниколов

2020.12.28 | 13:14

67
90 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Сава Радев

2020.12.28 | 13:13

66
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов печели президентските избори, ако са сега, показва . А ГЕРБ е първа пол. сила с 8% преднина. През следващата година освен парламентарни, предстоят и президентски избори, КОИТО ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ.
А

2020.12.28 | 13:12

65
ГЕРБ с близо 8% пред БСП, Слави Трифонов остава извън парламента
David Alfandari

2020.12.28 | 13:11

64
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.

Добави коментар

Водещи новини