Цветанов: Членовете на "Републиканци за България" в област Видин вече са стотици

  • 22 декември 2020 10:50

  • 482
  • 12
Цветанов: Членовете на "Републиканци за България" в област Видин вече са стотици
© Републиканци за България

Убеден съм, че ПП „Републиканци за България“ ще бъде незаобиколим фактор в политиката. За кратко време заедно създадохме наистина силен екип, който обединява хора с политически опит, експерти и нови лица. Обръщаме се към всички български граждани в страната и чужбина, които търсят нормалността и диалога в политиката. Длъжни сме да върнем институционалния диалог, доверието в институциите, да спрем противопоставянето и конфронтацията – затова ПП „Републиканци за България“ е алтернативата. Това каза на работна среща във Видин председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

В срещата участваха временният координатор на партията за област Видин Албена Георгиева, Огнян Ценков – член на Изпълнителния съвет на „Републиканци за България“, както и представители на новоизграждащите се общински структури.

„Радвам се, че в област Видин членовете на нашата партия вече са стотици, че всекидневно приемаме заявления на хора, пожелали да бъдат част от нашия политически проект“, заяви Цветанов.

Вие сте част от силния екип на нашата партия. Благодаря на Огнян Ценков, който бе един от добрите кметове в мандат 2015 – 2019 на местната власт. Той пое община Видин в изключително тежко финансово състояние, за четири години успя да я укрепи финансово и да върне милиони дългове. Няма как да не обърна внимание на мащабните проекти, реализирани във Видин в неговия мандат – обновената централна пешеходна зона, модернизираните училища, реставрираният театър. Това е видимо и няма как да се отрече. Както и фактът, че Албена Георгиева, която като областен управител работеше еднакво добре с местната власт в област Видин. За това смятам, че тя може да осъществи координацията и диалога с представители на всички общини, за да се подготвим за един водещ резултат на предстоящите избори, заяви председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Община Видин спечели националния конкурс „Сграда на годината 2020 г.“  в категория „Образование“ за проекта си „Консервация и реставрация на сградата на СУ „Цар Симеон Велики“. Общината получи и приз в категорията „Проекти свързани с развитието на градовете“ за цялостен принос в развитието на градската среда. Отличията в най-популярното и престижно събитие в сферата на инвестиционните проекти в строителството и архитектурата в България са най- доброто доказателство за успешната работа на Огнян Ценков като кмет на Видин в мандат 2015 – 2019г.

Републиканци за България с офиси във Варна и Търговище

Цветанов благодари на Десислава Иванова, кмет на едно от най-големите населени места в община Видин – с. Капитановци за принципната и честна позиция.

Това търсим в младите хора – честност и смелост. Десислава получи изключителното доверие на хората от с. Капитаноцви. Тя спечели местните избори с над 93%, което говори най-добре за нейната работа. Деси избра да бъде част от „Републиканци за България“, защото не можа да приеме предателството и задкулисните сделки в политиката, посочи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и изрази удовлетворение и от позициите на общинския съветник от ОбС-Видин Калин Каменов и председателя на ОбС-Ново село Иво Вергилов.

„Имаме енергия за промяна, готови сме да даваме решения, чуваме гласа на експертите. Работим по секторните политики и ще представим най-добрата управленска програма“, категоричен бе Цветанов.

Албена Георгиева и Огнян Ценков подчертаха, че ПП „Републиканци за България“ скоро ще има структури във всички общини на област Видин.

Работим усилено и макар обстановката да не позволява срещите ни с много хора, посланията за промяна и диалог ще достигнат до нашите съграждани, категоричен бе Ценков.

Републиканци за България с офиси в Русе и Шумен

Албена Георгиева изрази възмущението си от реваншизма и опитите за сплашване от страна на управляващите към хората, които търсят алтернатива.

Как да коментирам дисциплинарното уволнение в тази тежка за всички обстановка и дни преди светлите Коледни празници на един 60-годишен човек? „Наказан“ заради това, че е мой баща!, попита Георгиева.

,,Отворени сме към всички, които искат промяна и диалог. Към всички, които искат да работят за развитието на региона. В началото на януари ще бъде открит офисът на партията ни във Видин'', заявиха още Георгиева и Ценков.

Novini.bg
482 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Алекс

2020.12.23 | 00:12

12
Браво за усилията и идеите! Заслужават повече внимание от цялата управляваща сган, която е застанала начело с Боко. Имат много смели идеи за развитието на страната базирани на западните практики!
BoLeto

2020.12.22 | 23:18

11
Колкото и да се плюе идеите и енергията, която излъчват тези хора са налице. Развитието на този регион е от изключителна важност, особено за хората, които живеят там. Точно това се опитват да направят републиканците и не виждам нищо лошо!
Борил

2020.12.22 | 20:07

10
На много не се харесва,че Цветанов набира скорост...
Джули

2020.12.22 | 18:30

9
Само така. Въпрос на време е да станете водещи и в други населени места.
Kalser Souze

2020.12.22 | 17:06

8
Отливът вече си е направо спукана язовирна стена. Всички се спасяват от Борисов. Било, защото са отвратени, било, защото се е задействал инстинктът им за самосъхранение. И понеже Републиканците са истинска алтернатива, вълната логично се насочва към тях.
Коен

2020.12.22 | 16:57

7
Много смешни хейтър.Павел Вълнев плаща за офисите а хората са свестните от ГЕРБ
Кой плаща

2020.12.22 | 13:46

6
Кой дава парите за офисите бе Цветснооф? Божкооф ли? Други ли? Предател
Koн

2020.12.22 | 13:29

5
ГАРГАМЕЛ................., смешник
Зоро

2020.12.22 | 12:08

4
Че кога ги преброи бе тъпанар,като кауня може да речеш,че са десетки хиляди надявай се.

2020.12.22 | 11:44

3
Стотици означава 101 човека

Добави коментар

Водещи новини