Дончев: Колкото по-рано са изборите, толкова по-добре

  • 19 декември 2020 14:41

  • 2051
  • 8
Дончев: Колкото по-рано са изборите, толкова по-добре
© Булфото (архив)

Криза е думата на 2020 г. според вицепремиера Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник. Финалният отговорен за една криза фактически са управляващите, каза той в предаването на "Дарик" - "Годината".

Никой не е подготвен за тази криза, коментира Дончев. Неведнъж е била повдигана темата за реформи в здравеопазването. Например осигуряването на повече легла. В един момент този, изглеждащ като справедлив укор, сега изглежда безпредметен. 

Икономическият и социален съвет консултира Плана за възстановяване и устойчивост с Томислав Дончев

Въпросите в тази ситуация не предполагат прости отговори, каза още вицепремиерът.

В България до момента подобен тип мерки за съхраняване на заетост се появяват за първи път. Няма как такова решение да бъде безпогрешно от първия път, коментира Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник във връзка с обявените социални мерки.

В ситуация, в която имаме такава висока заболеваемост и смъртност, решаващо трябва да е мнението на лекарите и здравните власти, по думите на вицепремиера. 

Томислав Дончев: Учените търсят причините за високата смъртност у нас

Предвид факта, че вече има произведени ваксини и те всеки момент ще дойдат в България, аз си мисля, че политиците не са приоритетни у нас за имунизация. Когато ми дойде редът да се ваксинирам, спрямо плана на Оперативния щаб, ще го направя, каза Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник

Според него 2021 година ще бъде комбинация между криза и възможност. 

Колкото по-рано са изборите, толкова по-добре, коментира още Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник

По думите му Европейският съюз не е конструиран да управлява кризи, но досега винаги е успявал да се справи - и с банковата, и с бежанската и с тази криза, която се случва в момента. 

Възможност е думата за 2021 година, според Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2051 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2020.12.20 | 07:44

8
С ТОЗИ МИКИ МАУС ЛИ ЩЕ СМЕНЯТЕ ТИКВАТА???
Алекс2

2020.12.19 | 17:50

7
Дончев ти си нещо като Хрушчов а Баце е Сталин ! Само че едва ли ще те огрее да му приватизираш партията ! А щом стана дума за приватизация питай Нинова тя е специалист в тая област !

2020.12.19 | 17:38

6
Ако е нещо финансова облага народа нямаше да разбере как на първа линия щяхте да се наредите управляващите , а сега за ваксините не бързате , всички искате да си чакате реда , а не е ли по добре първо вас да ваксинират както направиха лидери в САЩ , народа да се увери ,че няма нищо опасно

2020.12.19 | 15:22

1
По-бързо да им докажем, че искаме ГЕРБ да управляват и да спрат с опорките и платените протести.

2020.12.19 | 16:44

5
Ей говньо , ше ви шибам и двамата с майкати у мазните ви гърбави уста ! Майка ти ше е ба недоклатена

2020.12.19 | 16:38

4
И теб те чака бесилото педал недоклатен , така че не се радвай на избори , мамицата ти мазна гнусна

2020.12.19 | 16:15

3
ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ БЛАГОДАРИМ ВИ ЧЕ СЪЗДАДОХТЕ ЕДНА ИСТИНСКА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ПАРТИЯ.
боковид до 2020

2020.12.19 | 15:44

2
на томислав акъл не може да му се набие, само...

Добави коментар

Водещи новини