По-ниска избирателна активност заради ковид, прогнозира Димитър Ганев

  • 18 декември 2020 18:57

  • 755
  • 4
По-ниска избирателна активност заради ковид, прогнозира Димитър Ганев
©

БСП реагира нюансирано на позицията на президента за датата на изборите. Не мисля, че ще има кой знае колко голяма разлика, ако изборите са на 28 март или в края на април.

Това коментира по БНТ Димитър Ганев от Тренд.

По думите му ковид кризата няма да бъде решена и в края на април, и в края на май. Може би ще има по-ниска избирателна активност заради ковид разпространението. Онлайн инструментът ще бъде засилен в тази предизборна кампания, посочи той.

Българите вярват повече на частните медии, според проучване

Кампания се печели със структури и организация, това ще бъде доста по-трудно сега, заяви политологът. На всички избори има един нов, който казва, че ще променя системата. Всички те печелят определен процент. Всяка партия се стреми да участва във властта, коментира той.

Ердоган в последните 10 години беше враг на ДПС, сега включването му в конферецията им бележи нов етап. ДПС победи Ердоган в тази битка, каза той.

Последвайте канала на

Novini.bg
755 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.12.18 | 19:29

1
А, заради ЗАПИСИТЕ, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Барселона,........... и т. н., каква ще бъде АКТИВНОСТТА "другарююююююююююю"?!
Коичу

2020.12.19 | 10:18

4
браво а нека не коментират как мисли народа
Коичу

2020.12.19 | 10:13

3
Много ще гласуват защото ни писна да мизерстваме със тия мизерни заплати в българия а пенсите как не ги е срам хората изнемогват а те обират народа а да не би да се мислят за безсмъртни има два кубика пръс а милярдите не могат да вземат със тях но може да доиде ден даим ги вземат и раздадат на народа по равно кой знае нека да минат изборите
бобъра

2020.12.18 | 23:19

2
Напротив, повече народ ще гласува, поради две сериозни причими: 1/ На народа му писна от ковитни локдауни и ще използва случая да излезе на разходка и между това ще си пусне бюлетинката. 2/ Народа ненавижда това крадливо и безочливо правителство и с кеф ще излезе да гласува против него. Локдауна нема да важи при избори. Има още една причина , но не я казвам, трябва всеки сам да се досети.

Добави коментар

Водещи новини