Републиканци за България с офиси в Русе и Шумен

  • 17 декември 2020 21:04

  • 731
  • 8
Републиканци за България с офиси в Русе и Шумен
© Републиканци за България

ПП „Републиканци за България“ откри офиси в Русе и Шумен, в присъствието на председателя Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

За пореден път беше потвърдено, че вратата на „Републиканци за България” е широко отворена за всички дясно мислещи хора, които споделят евроатлантическите ценности. Партията е отворена към всички етноси и споделя убеждението, че само обединени в своето многообразие можем да постигнем целите си - просперираща България, в силна Европа.

В началото на следващата година предстои да се проведат серия от събития, целящи да представят секторните политики на партията и да предизвикат дискусия по важните за страната ни теми.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа коментира, че в Републиканци за България много силно се залага на хора-експерти в своята професионална област. Целта е в новия парламент, в който ще има депутати от „Републиканци за България“, да има конструктивен диалог, а не конфронтация.

В обръщението си към присъстващите председателят на партията отново говори и за страха насаден от управляващите у хората. „Приходите намаляват, много бизнеси затварят, а у хората има един невероятен страх от управляващите. В Русенска област емблематично лице за това е Пламен Нунев. Мислех, че съм го познавал, но не съм предполагал, че ще изроди каузата и идеята, с която започнахме. Предателството към ценностите, които имахме в началото ме принуди да напусна ГЕРБ. И всички, които усещат същото като мен, трябва да знаят, че има алтернатива в лицето на „Републиканци за България“, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Републиканци за България"-Бургас с благотворителна акция в навечерието на Коледа

Това, което предстои пред русенската организация е да се открият офиси на ПП „Републиканция за България” в общините Борово, Сливо поле и Иваново.

Между откриванията на офисите на партията Цветанов проведе работни срещи в Силистра, Разград и разговаря с представители от Попово.

В Шумен Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа беше посрещнат от членове и симпатизанти, водени от временно изпълняващия областен координатор Гюнай Исмаил.

„Този офис ни е необходим, за да можем да правим срещите си. Ние няма от кого да се крием, ще бъдем прозрачни за всички, които имат интерес. Убеден съм, че Шумен и областта имат нужда от една нормалност, каквато и всеки български гражданин иска да постигне. В предстоящите 2 месеца преди старта на предизборната кампания ще идваме тук със съответните експерти от всички секторни политики и ще обсъждаме отделните теми - земеделие, образование, сигурност, култура, икономика и др. Когато влизаме в управленски мандат, да декларираме какви са нашите предизборни обещания, които ще изпълняваме, когато сме в политиката”, обясни председателят на партията.

Републиканци за България ще предлага решения на сложните въпроси, които стоят пред държавата.

„Аз съм убеден, че това, което прави Гюнай и колегите във всички структури, в районите и общините ще ни даде възможност да имаме силна представителност в предстоящите парламентарни избори. Целта, която си поставяме в Републиканци за България, е да имаме сериозна парламентарна група, която да е незаобиколим фактор в политическия живот на страната”, завърши Цветанов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
731 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
.

2020.12.18 | 10:36

8
Защо не помогна с тези пари на болница. старчески дом ? Моля ви не ни показвайте повече снимки от свинеферми.

2020.12.18 | 06:43

7
Пртосташка нация с няколко хиляди партии ! Ганьо просттия чалгаджия ххеехехехехе
Ддд

2020.12.17 | 21:49

2
герб 2 хахаха боклуци сте всички

2020.12.17 | 22:08

6
и кой плаща за оэисите, нали още не са получили субсидия, щото ако са - да направим партия и да получаваме пари за офиси
Тц

2020.12.17 | 21:50

4
Само 2!

2020.12.17 | 21:16

1
Ще си останат с празните офиси предател
Прост

2020.12.17 | 21:51

5
Прост физкултурник е Цвъ, Цвъ!
Абе

2020.12.17 | 21:50

3
А имат ли асансьори тия офиси ?

Добави коментар

Водещи новини