"Републиканци за България"-Бургас с благотворителна акция в навечерието на Коледа

  • 17 декември 2020 18:35

  • 456
  • 6
"Републиканци за България"-Бургас с благотворителна акция в навечерието на Коледа
© Републиканци за България

От структурите на ПП "Републиканци за България" в област Бургас започват мащабна благотворителна акция в навечерието на Рождество Христово.

Пред „Фактор“ временният областен координатор за Бургас Ангел Рангелов сподели, че са взели това решение спонтанно след призив за помощ от едно защитено жилище за деца.

„Говорихме с колегите от структурите в региона. Всички поеха ангажимента да проверят домове за стари хора, защитени центрове за деца и други, от какво имат нужда. Все пак идват светли празници и в това трудно време трябва да си помагаме“, каза Рангелов.

ПП „Републиканци за България“ предлага данъчна ваканция за хотелиери, ресторантьори и туроператори

Към този момент помощ ще получат Центрове за настаняване от семеен тип в Средец, Центърът за специална образователна подкрепа в Бургас, дом за стари хора и защитено жилище за деца в Айтос, както и домът за възрастни хора с умствена изостаналост в с. Русокастро.

Рангелов и колегата му Георги Петков вече са подготвили подаръчни комплекти за децата в центровете. За възрастните има закупени хранителни пакети и дрехи. „В рамките на няколко дни ще предоставим на центровете, това което сме подготвили за тях. Надяваме се този с малък жест да провокираме повече българи да помагат на хора в нужда“, каза Петков. 

Последвайте канала на

Novini.bg
456 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
BoLeto

2020.12.18 | 08:36

6
Много хубава инициатива, браво! Всеки жест към хората които се нуждаят трябва да бъде оценен, да бъде пример за всички нас, да помагаме!
Борко

2020.12.17 | 22:58

5
Такива инициативи трябва да служат за пример и да мотивират хората да помагат. Браво!
Жужа

2020.12.17 | 21:46

4
Дори и малките жестове са нужни ,за да се зарадват нуждаещите се.Похвална инициатива която трябва да се подкрепи и да се случва по често.
Джули

2020.12.17 | 20:02

3
Много хубава инициатива! Ще зарадвате много хора.
Alex

2020.12.17 | 19:45

2
Еми само с негативи не виждам как ще се оправим. Действията са налице и поне малко хора ще са с положителни емоции в навечерието на празниците. Иначе може да си хейтим и да си говорим глупости до припадък, но ползва от това не виждам....
Анатема,Цвъки

2020.12.17 | 19:19

1
Милиони българи в страната и в чужбина искат Дядо Коледа посред нощ да подпали асансьора на Цевъки Молитвената закуска вместо коледна елха.

Добави коментар

Водещи новини