Първан Симеонов: Българите, които се гнусят от Кубрат Пулев, се гнусят от себе си

  • 14 декември 2020 19:08

  • 4038
  • 14
Първан Симеонов: Българите, които се гнусят от Кубрат Пулев, се гнусят от себе си
© БНТ

Протестите вече трудно ще постигнат целите си. По всичко личи, че правителството ще остане до края на мандата си. Главният прокурор направи най-хитрото в тази ситуация.Той се появи и каза: "Няма да подам оставка" и след това протестиращите вече не говореха толкова за него". Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ политологът Първан Симеонов.

Най-определящото за отминаващата година са протестите и засилената активност на прокуратурата, добави той.

По думите на политическия анализатор хората у нас не са убедени в ефективността на мерките срещу коронавируса. Всеки ден се чуват толкова много мнения, че харесват това, което им дава малко определеност. Затова харесват казаното от Борисов, че на 21 декември всичко отново ще бъде отворено. Когато обществото, ако не поляризирано, е сериозно объркано, всеки, който даде някакъв ясен сигнал, печели, съответно всеки, който не даде ясен сигнал – губи, заяви Симеонов.

В отговор на въпрос за нашумялата тема за боксовия мач на Кубрат Пулев с британеца Антъни Джошуа и как могат да се тълкуват критиките срешу българина в социалните мрежи от сънародниците му, анализаторът каза: "Те изпитват срам от България, срам от самите себе си. Понякога много искаме – искаме спортистът да е някакъв нравствен идеал, но в професионалния бокс има много шоу. В този ред на мисли да казваме какъв простак е Пулев...Първо, това не е вярно, а и това са правилата в този жанр. Кой от известните боксьори не е бил малко скандалджия? В този ред на мисли постиженията на Пулев заслужават уважение".

Имаме чувство на националнен комплекс за малоценност. Когато хората се гнусят от Пулев, те се гнусят от собствения си народ, добави Първан Симеонов.

Крум Савов: Кубрат Пулев е огледален образ на Бойко Борисов

Той коментира и конференцията на ДПС: "Направи ми впечатление, че турският президент Ероган направи приветствие и почти никой не реагира. В този момент като национална общност трябва да ни светне една лампичка. Зад ДПС седи електрорат и една много чувствителна за Балканите тема".

В отговор на въпрос за заявката на президента да насрочи парламентарните избори за 28 март догодина, Симеонов посочи, че от днешна гледна точка по-логично е на ранната дата за изборите да се радват партиите с твърд електорат като ГЕРБ и БСП.

Последвайте канала на

Novini.bg
4038 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
ke падне

2020.12.15 | 16:51

14
има нещо неясно тук щом манго васо с артистично име азис с актьорски намеци се прави на какъвто не е или Е за некакви кинти тук некакви завистници говорят на какво се прави пулев за да спечели 5 милиона нека не забравяме колко души е победил за да отиде на тоя ринг а ако някой от вас ми уреди мач с джошуа за толкова пари ами ще прегледам един филм на ЧАПЛИН и аз бих се бил с ясното съзнание че няма да съм шампион но и превързан ще си харча 5 милиона
Българин

2020.12.15 | 13:20

13
Гнусното бесепарско джихадистче , може да говори само от собственото си име! Аз не съм се държал като идиот като Пулев който не само не респектира по-добрия съперник, ами като шизофреник скача, бяга и се крие по ринга, за да каже на края "Запомни кой съм сякаш той е победил. Е, и Кличко го запомни и Джошуа ще го помни като най-простия помияр , който е готов да му полират зурлата за пари! Още веднъж, другарю нагъл болшевик Симеонов: АЗ не съм ПУЛьо ПУЛЕв и НИКОГА няма да бъда като и НИКОГА няма да бъде комунист- крадец- престъпник като членовете на БКП-БСП-ДС!

2020.12.15 | 12:34

11
Лизач и отвратителен подмазвач ! Не се гнусим от България ! Гнусим се от такива простаци като Пулев , Борисов , от ужасното им поведение , от липсата на достойнство , на възпитание ! С това такива типове унижават България и нашия народ !
К. У. Р за БСП

2020.12.15 | 13:13

12
решетников и радефф- олигофрена унижават България както и такива изроди като те.бе, болшевишка утрепко!

2020.12.15 | 12:20

10
abre glupav oligofren ti koga si vijdal prez jivotat si drug sportiest ako magarev moje da se narece sportiest da izgovori tolkova gluposti kato magarev bre tozi smeshnik zaradi prostotata si triabva da bade opluvan ot celiat sviat.
мишо

2020.12.15 | 08:37

9
ГАМЕН ЗАТОВА НЕ ГО ЗАЧИТАМ ЗА СПОРТИСТ НО БРАТ МУ Е ДРУГО НЕЩО
СУЛЬО ПУЛЕВ

2020.12.15 | 00:59

8
ЕДИНИЯТ ГО ОПРЕДЕЛИ КАТО "ЗАСРАНЕЦ", А ДРУГИЯ: "ПУСИ, ТОЛКОВА СИ МОЖЕ"! НО СУЛЬО ПУЛЕВ ПРОДЪЛЖАВА НАПРЕД КЪМ...ОЩЕ КИНТИ (АКО ВЪОБЩЕ ВЕЧЕ ЩЕ ИМА КОЙ ДА МУ ДАДЕ И ЕДИН ПРОБИТ ЦЕНТ). А НАВРЕМЕТО БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ИСТИНСКИ, ДОСТОЙНИ ЕВРОПЕЙСКИ И ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОНИ ПО БОКС, КОИТО НЕ СТАВАХА ЗА СМЯХ ПРЕД СВЕТА ... И НИКОЙ НЕ ИЗПИТВАШЕ "ЗЛОБА" КЪМ ТЯХ!

2020.12.14 | 23:38

7
За съжаление Пулев се държа като уличен хулиган.
Точно

2020.12.14 | 20:53

6
Точно!
До грозния брадат козел

2020.12.14 | 19:29

1
Ние се гнусиме и от твоята брадата грозна дзурла пе.де.раст грозен . Мръсен лъжлив козел . Лизач на БКП герберастки зад.ници . Коврата е мутра наркоразпространител и биещ жени и деца по дискотеките докато работи за престъпната структура ВИС 2 . Естествено че е ДЪЛГ всеки български гражданин да го плюе бе боклук . То си падаш по престъпниците и митрите всички го виждаме бе случайно защитаваш нон стоп ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ

2020.12.14 | 20:51

5
Амбриажи те като теб са най-злобни. Злобно малко селско човече с 2 стотинки в джоба, пълно с комплекси и малка пишка. Ако можеш по-добре отивай в Лондон и се бий за световна титла, ако не можеш се прибира в черупката клавиатурен борецо. Бокса не е за благородни девици нито за леви долни педали! Капиши?!
ББ

2020.12.14 | 19:55

4
Че го запомни нема как. Че ходи да рекетира докато някой като Бисер Манолов не му напъллни стомаха с деветки и че приключи.

Добави коментар

Водещи новини