Доган: Бъдете крачка пред другите, но не и враг

  • 12 декември 2020 14:28

  • 3900
  • 11
Доган: Бъдете крачка пред другите, но не и враг
© Булфото (архив)

Не забравяйте - за да сте равни на другите политически сили, трябва да сте една крачка, но не повече пред тях. Ако изпреварването на другите е непоносимо за тях, ще се превърнем в образ на врага за всички.

С тези думи се обърна почетният председател на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от към делегатите на десетата национална конференция на партията за избор на ново ръководство днес, предаде днес.бг.

ДПС избира свой председател

"Живеем в трудни времена и виждаме колко сме уязвими. И това ще мине, но нищо от досегашния ни живот няма да има същата форма и осмисленост. COVID-19 промени реалности, смени политически субекти, показа дефицитите на държавите и институциите. Удари икономики и с лека ръка издигна здравната сигурност в основен приоритет. Този приоритет беше загърбван и отлаган във времето. Тези промени ще са съизмерими с изменението на климата или финансовата криза в планетарен мащаб. В този момент обединени усилия и заедност са най-често изговаряните призиви. Всеки разбира смисъла, но само когато е надвиснала обща опасност. Пожелавам ви да преговорим уроците за единство и заедност", каза Доган.

"Задачата на задачите е да предотвратим хуманитарна катастрофа. Всички усилия трябва да са в борбата с коронавируса. Всеки да направи това за другите, което желае да получи за него. Намирането на оптималния баланс в съотношението какви сме и как искаме да се легитимираме е изкуството в правене на политика", каза още Доган.

"Респектиран съм от цялата организация. Не, че не съм очаквал подобно нещо, но в тези условия да направите подобна организация наистина заслужава много голяма оценка. Понякога така съм се сърдил на съдбата, че ме направи политик, но като гледам как се появявате, утвърждавате, развивате, трябва да се извиня на съдбата, защото получавам огромно вътрешно удовлетворение, като ви гледам, че сте модел за другите. Благодаря ви, че ви има. Убеден съм, че ви предстои много интересно бъдеще. Поздравявам всички и във връзка с престоящите празници, за съжаление те няма да бъдат чествани така, както ни се полага. И най-вече да бъдете живи и здрави, благодаря ви че ви има", заяви още почетният председател на движението.

Мустафа Карадайъ се отчете като председател на ДПС : ГЕРБ не се справят с кризата

 

 

Последвайте канала на

3900 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Такива боклуци

2020.12.13 | 12:52

11
И болни мозъци се разстелваха без съд и присъда по времето на Сталин.
Стефанов

2020.12.13 | 12:44

10
Всички тълкуват Доган както са тълкували и древната Пития, всеки по собственото си виждане.И в безмислието по някога може да се намери смисъл.
Само трепане

2020.12.13 | 02:00

9
На паразитите,от дъ пъ съ.
За 30г.разсипаха

2020.12.13 | 01:58

8
България мангалите.Ако свършат като Чаушеску, България ще възкръстне. .
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

2020.12.12 | 22:34

7
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ
Вещер

2020.12.12 | 20:12

6
Няма спор, тоя клефук е в основата на разпределение на политическата карта. Това, което съм чел е, че си е комунистическа маршална марионетка, докато СССР, не го отстрани за неудобен.
име

2020.12.12 | 18:08

5
догане , бъди в затвора ....никъде другаде или ++++++
Българин до агент сокола на ДС

2020.12.12 | 15:07

1
Никой не иска мнението на рязаните болшевики от Д(П)С! ЕДИН малък, крив и мек болшевишки к,ур за сокола, а ГОЛЯМ, ЗДРАВ, ПРАВ и КОРАВ БЪЛГАРСКИ К.УР за снаха му!
ББ до червения боклук под мене

2020.12.12 | 16:13

4
Е.би си п.утката майчина бе, бесепарски крадец и наглец! Кажи на божков да го духа на решетников, а на олигофрена радефф да лиже минджата на импексовата крадла Говнелия! На Христинчето Бобокоеа пък предай, че пак ще я търбуша с 200, ще й го вкарам в бесепарския г.ъз до сливиците на това болшевишко к.урве!
g-n Borissov

2020.12.12 | 15:41

2
Ти да мълчиш и да не плюеш по нашите приятели, казвал съм ви и друг път, г-н Ахмед Доган е най-сериозният политик на Бългаия. Затова октомври му броихме 3 милиарда.
ЕЙ

2020.12.12 | 16:11

3
Търговията да си отиват в Анадола тук не са ни нужни8

Добави коментар

Водещи новини