Каназирева: В кризата с COVID-19 няма място за политика

  • 11 декември 2020 13:43

  • 356
  • 1
Каназирева: В кризата с COVID-19 няма място за политика
© Областна администрация - Пловдив

В кризата с COVID-19 няма място за политика. В сегашната ситуация трябва да има обща отговорност и солидарност, както между институциите, болниците и сред цялото общество. Това заяви областният управител на Пловдив Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва.

"Наистина в Областния щаб се взимат понякога тежки решения. Трудни решения. И аз осъзнавам, че това трупа понякога негативи върху мен. Няма да спра да работя. Извинявам се на хората, може би не винаги решенията са най-добрите, но наистина се прави всичко възможно в тежката ситуация", отбеляза тя пред в. "Марица".

Борисов за COVID-19: Очаква се трета вълна и много тежки рестрикции

Тя сподели, че пак би приела и пак би работила със същото темпо и със същата отговорност за обществото, ако й се наложи наново да направи организацията.

На въпрос за отпадането на частичния локдаун Каназирева отговори:

"Няма как държавата да стои  затворена месеци наред, защото това удря по бюджета на хората, а и на държавата. Разбира се, че решенията трябва да бъдат в полза на здравето, но ако тези мерки продължат прекалено дълго, това ще доведе до сериозни вреди за икономическия ни живот, и то на работещите в малкия и средния бизнес. От друга страна,  всеки от нас трябва да е наясно, че отговорността както е  индивидуална, така и колективна. Ако ние не осъзнаваме, че трябва да изпълняваме мерките,  за да отшуми кризата, няма как да се преборим с пандемията".

Последвайте канала на

Novini.bg
356 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
А?

2020.12.11 | 14:14

1
Напротив има!

Добави коментар

Водещи новини