Нинова: Първите мъже в държавите да дадат личен пример с ваксината срещу COVID-19

  • 10 декември 2020 18:37

  • 593
  • 9
Нинова: Първите мъже в държавите да дадат личен пример с ваксината срещу COVID-19
© Кадър БНТ

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за призна, че по отношение на Северна Македония БСП има сходна позиция с управляващите. Тя каза, че националният интерес е най-важен.

Иначе опозицията остава твърдо против политиката на ГЕРБ и Обединени патриоти. Нинова каза, че много често управляващите правят политика на инат. Такова поведение е имало във връзка с желанието на БСП да се запише, че ваксините срещу коронавируса ще са доброволни. По думите й е ясно, че няма нищо притеснително, но въпреки това управляващите са отказали.

"Ние работим от 4 години да сме алтернатива на това правителството. Реформата в партията, която направихме, мисля, че показва едно алтернативно мислене за опозицията", коментира в предаването "Още от деня" по БНТ.

БСП подкрепя европейската интеграция на Северна Македония, но не за сметка на националния ни интерес

"Имаме различно мислене как трябва да се реагира и да се излезе от кризата. Тези 24 лева са с толкова условия към фирмите, които те не могат да изпълнят, че предпочитат да освободят хората и предпочитат да ги пратят на бюрата по труда. На тези мерки ние предлагаме това, което се прави в цяла Европа - на фирмите да бъдат отложени данъците или държавата да компенсира 20% от оборота", посочи лидерът на БСП.

Нинова каза, че все още е доброволец в Окръжна болница в София. Попитана дали трябва и у нас да има 

"Смятам, че първите мъже трябва да дадат личен пример. Личният пример е много силно нещо. А на всички, които казват, че е пр (доброволчеството й, бел. ред.), да дойдат да изкараме един ден заедно", коментира Нинова.

Последвайте канала на

Novini.bg
593 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
HEПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

2020.12.11 | 00:27

9
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ
Емил Караниколов

2020.12.10 | 23:06

8
100 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Антибиотик

2020.12.10 | 22:35

7
Нинова, строявай ги твоите мъдурковци и ги карай директно на ваксинатора! И без това полза от тях няма, барем нещичко да свършат!

2020.12.10 | 21:06

6
"Айде се разберем, като мъже"... нали си мъжка Мара, бъди първа и дай пример, а не давай съвети!
Бойко

2020.12.10 | 20:19

5
Корнелия скъпа понеже съм пич дамите са с предимство сиреч срамна работа да се наредим с Румбича първи

2020.12.10 | 19:39

4
Може ли Тиква да бъде мъж?

2020.12.10 | 19:27

3
НА РАДЕВ МУ НАСТРЪХНА КОСТА! КОРНЕЛА ГО КАРА ДА СЕ ВАКСИНИРА! КАКВО ЛИ ЩЕ МУ БОЦНАТ ВМЕСТО ВАКСИНА?

2020.12.10 | 19:02

2
Тая ряпа не се спря акъли да дава.

2020.12.10 | 18:39

1
А ти, Нинова, на какво правиш политика - няма разум, няма мисъл, важното е да си контра!

Добави коментар

Водещи новини