Борисов поздрави новия премиер на Черна гора

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изпрати поздравителен адрес до Здравко Кривокапич по повод избирането му за министър-председател на Черна гора и одобряването на състава на новото правителство от парламента на страната, съобщиха от правителствената пресслужба.

Премиерът Борисов отбелязва приятелските отношения между България и Черна гора и изразява своята убеденост, че те ще продължат да се развиват в посока активизиране и задълбочаване на двустранното сътрудничество в сферите от взаимен интерес.

ЕК: Добросъседските отношения са важни

Черна гора постигна видим напредък по пътя на интеграцията си в ЕС и бих желал да Ви уверя, че Република България, като искрен приятел на Вашата страна, ще продължи да помага и споделя своя опит с цел успешно завършване на преговорите във възможно най-кратките срокове, отбелязва още премиерът Борисов в поздравителния адрес и пожелава на министър-председателя на Черна гора крепко здраве, сили и успехи във високоотговорната му дейност.

Поздравявам Zdravko Krivokapić за избирането му за министър-председател на Черна гора и за одобряването на състава на...

Posted by Boyko Borissov on Friday, December 4, 2020

Коментари

  1. 2020.12.05 | 14:13
    Бойко се справя перфектно с кризата. както ни изведе от най -голямата финансова криза през 2009, ще го стори и сега. За жалост, Мутафчийски излезе прав за чувалите, по над 180 починали за ден..Когато той диктуваше положението пролетта, бяхме супер, сега се намеси, Мангъров и ето резултата. Добре, че Бойко сега се вслушва повече е Мутафчийски.
    1. 2020.12.05 | 15:10
  2. 2020.12.05 | 10:19
    Народът те подкрепя!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет