Корнелия Нинова за COVID-19: Бях болна, знам каква е битката

Видях трите страни на ковид кризата. Бях болна, знам каква е битката, защото при мен беше трудно. Това призна лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

"Сега съм на страната на тези, които се грижим за болните. Виждаме труда, умората, усилията на лекарите и медицинските сестри. Освен това съм председател на парламентарна група – там, където взимаме решенията и се правят законите, и където носиш отговорност за милиони хора, когато натиснеш копчето - в парламента", заяви тя.

Здравният министър ще даде брифинг за ваксините за COVID-19

Тя призна, че това я прави по-пълноценна при вземането на решения.

"Днес депутат от ГЕРБ – лекар си позволи сарказъм по отношение на доброволчеството. Казах им и на тях – елате само един ден при нас и много ще се замислите преди да натиснете бутона за гласуване, няма да го правите механично", отбеляза още Нинова.

Видях трите страни на ковид кризата. Бях болна, знам каква е битката, защото при мен беше трудно. Сега съм на страната...

Публикувахте от Корнелия Нинова в Четвъртък, 3 декември 2020 г.

Коментари

 1. 2020.12.04 | 08:22
  Нали стана доброволка маааа фльорцо,болна ли си била,че той вируса е умрял веднага от отровата която бълваш
 2. 2020.12.04 | 06:44
  Още си болна, ама в главата. Комунизмът е остро психическо заболяване.
 3. 2020.12.03 | 23:41
  Никакъв вирус не е прекарала Корни, просто една хрема, и хоп ВМА. Сега вече е майка Тереза, ние, които се грижим за болните, като горихме маски и разнасяме все още вируса по площадите. Боже какво лицемерие и наглост има в тая жена.
 4. 2020.12.03 | 23:21
  Нищо не знаеш мама ти да е.ба нагла цинична бесепарска! Ако имаше поне малко свян, нямаше да плюеш непрекъснато срешу държавата в такъв труден момент! Ти си и си оставаш една де.бела, крадлива и лъжлива болшевишка свиня!
 5. 2020.12.03 | 23:14
  5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ
 6. 2020.12.03 | 21:07
  Мръсна комунистическа пачавра. Че и нагла. Лика прилика сте си с Тиквун. Душмани! Само линч за вас!
 7. 2020.12.03 | 20:32
  Мръсно,мазно,грозно и тъпо изчадие на комунистическата московска паплач!!!
 8. 2020.12.03 | 20:31
  Дано дойде денят и да те заколим:-)))
 9. 2020.12.03 | 20:29
  И какво знаеш ???Шопар!!!Донахраниха те за няколко дни,че да те дадат по тв-тата!!!Това не е ковид ,а угояване!!!
 10. 2020.12.03 | 20:29
  какво знаеш - привилегировано приемана в блница, не в с. Имренчево, а във ВМА, специално отношение, лечение по последна мода - не с антибиотик ненужно, а всичко необходимо в началото, по най-новите протокоили, сега трябва и да ти съчувстваме, така ли?! А като горяхте маски по площада и те спазвахте никакви мерки - други сега да го духат!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет