Зорница Русинова: Нуждаем се от обединяване, за да излезем заедно от кризата

  • 03 декември 2020 17:52

  • 449
  • 2
Зорница Русинова: Нуждаем се от обединяване, за да излезем заедно от кризата
© Кадър: БТВ

Икономическия и социален съвет е най-добрия инструмент в период на криза. Ние се нуждаем от бързо възстановяване на икономиката след кризата. Това зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за в предаването "Лице в лице" по БТВ.

В момента се нуждаем от обединяване на силите, да се съберем и заедно да излезем от кризата. Този съвет винаги излиза със становища и те са консенсусни. Това е полезността за Народното събрание гражданите. Анализите и решенията на този съвет нямат задължителен характер. Стремежът ми е това да се промени, посочи тя.

Зорница Русинова е новият председател на Икономическия и социален съвет

Предстои дебат за зелената сделка и т.н. Съветът е мястото, където допитвайки се до хората, това е по-добрият начин за граждански диалог, а не решаване на проблемите на улицата, обясни зам.-министър Русинова.

Когато говорим за зелената сделка, говорим за затваряни на централи, а трябва да видим перспективата за България. Много неща, които се правят, трябва да се обяснят на разбираем език на хората. Вярвам, че заедно ще можем да допринесем България да бъде икономически стабилна, призова Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
449 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
П.

2020.12.03 | 19:46

2
Какво безочие, какво нещо, дамата да каже колко и как злоупотребява с европейски средства, чрез близки "наши" фирми, да каже как се случват нещата с обществените поръчки в ресорните агенции към МТСП!

2020.12.03 | 18:18

1
Заедно викаш живееш на гърба на данъкоплатеца всички разходи ти се покриват взимате тлъсти бонуси а после казвате някакви лозунги не е ли лицемерие?

Добави коментар

Водещи новини