Борисов към своите от ГЕРБ: Чувам как ни хулят. Не сме безгрешни, но сме можещи!

  • 03 декември 2020 17:25

  • 11775
  • 70
Борисов към своите от ГЕРБ: Чувам как ни хулят. Не сме безгрешни, но сме можещи!
© ГЕРБ, пресцентър

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г честити рождения ден на управляващата партия. Той изказа благодарности към всички приятели и колеги. В свой пост във фейсбук той напомни за трудностите, пред които са изправени българските граждани и каза, че се нуждаем от човечност, а всеки заслужава помощ. По думите му именно това отличава ГЕРБ от опонентите.

"Никога не съм твърдял, че сме безгрешни. Задали сме си високи цели и морални стандарти в партията и всеки, който не може или не иска да е на това ниво, си отива. В годините се разделихме със знакови лица за партията. Някои от тези решения не бяха лесни, но бяха правилни. Не можем да правим компромиси с принципите си. Дали чувам хулите по адрес на партията, Вас и мен - чувам ги. Дали си струва да ги коментирам - не. Тези хули са безпочвени и грозни, но хората са мъдри и виждат резултатите от ежедневната ни работа", заяви Борисов.

ГЕРБ празнува 14 години от създаването си

"Печели този, който подготвя себе си, а не който разчита противникът да е слаб. Нека продължим да засилваме собствения си екип. Ситуацията в страната и света е достатъчно сложна и това само увеличава очакванията към нас. Затова трябва да сме по-добри, по-мотивирани, да предлагаме решения, да работим. Оставащите ни 4 месеца до края на мандата ще бъдат ключови в борбата срещу пандемията. Със социално-икономическите ни мерки трябва да съхраним препитанието на хората, а с идването на ваксината да започнем контраатаката в тази продължителна война за всеки един човешки живот. С цялата си отговорност гарантирам, че каквото зависи от правителството - ще го направим! После нека гражданите да решат. За нас властта не е и никога няма да бъде самоцел. Независимо от изхода на вота, държавата ще бъде в добро състояние. Без фалирали банки, без рекорден бюджетен дефицит, без спрени евросредтва, без блокирани енергийни проекти и международна изолация. А с членство в Банковия съюз, в чакалнята на Еврозоната, със стабилни финанси, с нисък дефицит и външен дълг и с висока оценка за фискалната си политика от всички най-авторитетни международни рейтингови агенции", обяви още министър-председатял. 

Скъпи приятели и колеги, искам в това нелеко време да отделя един момент, за да честитя 14-тия рожден ден на партия...

Публикувахте от Boyko Borissov в Четвъртък, 3 декември 2020 г.

 

Борисов увери, че той ще продължи да работи за развитието на партията. Напомни на своите, че трябва да бъдат близо до хората и да достигнат до всеки. Не пропусна да открои и факта, че ГЕРБ има подкрепата на чуждестранните партньори. 

ГЕРБ празнува 14 години от създаването си

"Защото сме можещи. Защото имаме уважението и доверието на международните ни партньори. Защото списъкът с успехите ни само за 14 години е няколко пъти по-дълъг от този на всичките ни опоненти взети заедно. Защото ние сме ГЕРБ. Честит рожден ден!", завърши поздравленията си премиерът.

Последвайте канала на

Novini.bg
11775 70

Свързани новини

Коментари 70

Добави коментар
Простотия до шия

2020.12.05 | 14:05

70
Да вървите п. си майчина!
НЕ ПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

2020.12.04 | 18:36

69
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

2020.12.03 | 18:28

17
Чета коментарите и се чудя на късогледството на някои хора. Нима не се вижда построеното от ГЕРБ? То не бяха магистрали и пътища, които още се строят, и ще се строят. Метрото, детски градини, спортни зали и съоражения, газопроводи и какво ли не още. Не се ли вижда, колко много чуждестранни инвеститори навлизат в България и колко много чуждестранни фирми направиха производствата си в България, и то само за някакви си десетина години. От тридесет и една години демокрация, само правителствата на Борисов са съградили нещо. Опонирайте ми ако не съм прав, и ми посочете, кое правителство е направило нещо повече, освен ПМД та, кражби, приватизации и фалиране на банки?
до червения боклук под мене

2020.12.04 | 10:46

68
Ако твойта русофилистична партия БСП правеше така още след 1989 сега България щеше да цъфти бе, бесепарски олигофрене! Да ти се.ра на простите доводи! Проблемът е, че вие, отрочетата на крадците на България, вече не можете да крадете като предците ви, и сте освирепели и озверели срещу ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, който сте свикнали да доите от 1944 насам! По твойта комунистическа логика човечеството щеше да е още в пещерите! Затова и страните, където управляват болшевишките уроди се познават и от космоса - приличат на разградени кочини! Сиктир мама ти и на наглия бесепарски боклук!

2020.12.03 | 21:07

53
Вместо да се чудиш, свали розовите очила! Магистрали се "правят", за да се поправят няколко пъти в годината, да се за въртят едни пари, да се "спечелят" едни обществени поръчки и да се приберат други едни пари в едни шкафчета и прочее. Историята на управлението на ГЕРБ ще бъде подробно описано за бъдните поколения в една трилогия, наречена "Най-великото крадене на века"!

2020.12.03 | 21:06

52
Коментара е все едно написан за Живков навремето,липсва само с колко ТИКВАТА е преизпълнил петилетката и лозунга,Всяка набрана ТИКВА - хвърлена бомба в капиталистическия двор на америка.

2020.12.03 | 21:05

51
ТИКВА член на БКП и УБО агент БУДА болшевик та дрънка.
whataway

2020.12.03 | 21:03

50
ти луд ли си бе

2020.12.03 | 20:36

44
ДО "ДОЛНИЯ ТИКВОЛИЗ" БОЛШЕВИКА СИ ТИ! КОПЕЙКИ ЛИ ТИ ДАВАТ ИЛИ И НЯКОЯ РУБЛА ОТГОРЕ?

2020.12.03 | 20:32

43
Вместо да се чудиш, свали розовите очила! Магистрали се "правят", за да се поправят няколко пъти в годината, да се за въртят едни пари, да се "спечелят" едни обществени поръчки и да се приберат други едни пари в едни шкафчета и прочее. Историята на управлението на ГЕРБ ще бъде подробно описано за бъдните поколения в една трилогия, наречена "Най-великото крадене на века"!
долния тикволиз

2020.12.03 | 20:10

40
ТИКВА член на БКП и УБО агент БУДА болшевик та дрънка.

2020.12.03 | 19:56

39
ДО "ИСТИНАТА" ТОЗИ ВЪПРОС ТРЯБВА ДА ГО ОТПРАВИШ КЪМ ЛУКАНОВ, ВИДЕНОВ И ОСТАНАЛИТЕ В РЕДИЦАТА КОМУНИСТИ!
ИСТИНАТА

2020.12.03 | 19:42

34
Да ,построено е,но на КАКВА ЦЕНА? А,КАКВО бе РАЗРУШЕНО ,и какво СТРУВАШЕ ТО? КЪДЕ са МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ЕВРО?! КОЙ,КОЙ,КОЙ ще ни каже?!
Барба ганюс

2020.12.03 | 19:41

33
Коментара е все едно написан за Живков навремето,липсва само с колко ТИКВАТА е преизпълнил петилетката и лозунга,Всяка набрана ТИКВА - хвърлена бомба в капиталистическия двор на америка.

2020.12.03 | 19:41

32

2020.12.03 | 19:23

26
КОМЕМТАРА ВИ Е НАПЪЛНО ОБЕКТИВЕН. ПЪЛНА ПОДКРЕПА! ПОДДРЪЖНИЦИ НА КОМУНИСТИТЕ ОСТАНАХА САМО ХОРА МНОГО НИСКО IQ , ЗА ТОВА КОМЕНТАРИТЕ СА ИМ ТАКИВА.

2020.12.03 | 19:03

20
Ох тъпата ми кърджалийска пОтка дай чичко тиквун да та цунка.

2020.12.03 | 18:32

18
РМД та. Извинявам се за правописната грешка.
можещите

2020.12.04 | 06:16

66
Заради можещите спряха балкански поток. Сега ще внасяме газ от Турция и скъпата американска газ. Спряха ''гьола'' Белене. Заради тях Фолц фаген се отказа да инвестира в България. Корумпираните прогониха голям китайски инвеститор който щеше да прави българския Ласт Вегас. Подариха златодобивната ни промишленност срещу комисионни. Подариха и четири военни бази и не взимат наем от който можеше да се въоръжаваме вместо да взимаме 30 милиарда заем. Участъците от магистралите който ги правят са некачествени и постоянно правят ремонти. Стават често катастрофи. Направените участъци са по тесни с десетина сантиметра,така ограбват държавата с милиони. За тях е важно партийните каси да са пълни, но в държавата да цари разруха.
до неграмотната мутра на радефф

2020.12.04 | 10:38

67
ЛасТ Вегас направете вие, руските подлоги, като дойдете на власт. Като държава в един Съюз, ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ, България не може да допуска инвестиции на държава като Китай, която не спазва дори привидно международните споразумения за интелектуалната собственост. Преведено за такива болшевишки олигофрени като те.бе означава следното - няма как да правиш коли, имитации на известни европейски производители, и да искаш пари от техните правителства да те подпомагат отгоре на това или още по-добре, дай ти нае.ба жената и дъщерята и ими плати тогава! Това може да стане само в Евразийския съюз с Пияна Просия, там братушките ви хем ще ви го бутат в лайнените бесепарски усти хем ще им плащате! Те така са свикнали още от време оно или 1917!
разочорование

2020.12.04 | 05:51

65
Много са можещи, затова отровиха въздуха, водата и почвата. Не построиха надлези на кръстовищата за да няма прахови частици и замърсяване на въздуха от задръстванията. Заради замърсяването страната ни е осъдена да плати огромни глоби. Това е по лошо отколкото когато плащахме репараций. Съдебната ни система е в реанимация и затова не ни приемат в шенгенското пространство. Унищожените милиарди заем на държавата ще ги връщат хората. Партийните фирми правят ремонт на ремонта. Не са кадърни да се справят с корона вируса. Съботират и пречат изграждането на небостъргачи и пускането на скоростни влакове. От както са на власт лъжат че ще построят нов Национален стадион. Със санирането ограбват държавата и правят некачествени пътища. Язовирите не се ремонтират: или преливат и стават наводнения, или са празни и няма вода.
Прекрасен коментар

2020.12.03 | 20:44

47
Чета коментарите и се чудя на късогледството на някои хора. Нима не се вижда построеното от ГЕРБ? То не бяха магистрали и пътища, които още се строят, и ще се строят. Метрото, детски градини, спортни зали и съоражения, газопроводи и какво ли не още. Не се ли вижда, колко много чуждестранни инвеститори навлизат в България и колко много чуждестранни фирми направиха производствата си в България, и то само за някакви си десетина години. От тридесет и една години демокрация, само правителствата на Борисов са съградили нещо. Опонирайте ми ако не съм прав, и ми посочете, кое правителство е направило нещо повече, освен ПМД та, кражби, приватизации и фалиране на банки?

2020.12.03 | 23:23

64

2020.12.03 | 21:31

59

2020.12.03 | 21:11

56
ИМАМЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ ДОБРИЯ ПРЕМИЕР!

2020.12.03 | 20:45

48
Браво на премиера!

2020.12.03 | 21:51

63
Снимката е от 07.11.2019г.Мафия оставка.

2020.12.03 | 21:32

61
За това ще гласувам отново за ГЕРБ.

2020.12.03 | 21:49

62
Мила

2020.12.03 | 21:09

55
Партията, която съсипа България, и на която дължим първото място по смъртност... Партията, която ни изхвърли в четвъртия свят, която осигури траен геноцид на собствения си народ! Бог да ги накаже!

2020.12.03 | 21:31

60
Тъпата Мила!

2020.12.03 | 21:31

58
ГОСПОД НАКАЗА СТОЛЕТНИЦАТА ВЕЧЕ. ИЗГУБИ СИ ЕЛЕКТОРАТА.

2020.12.03 | 21:29

57
Когато Бойко е на прав път комунистите само квичат
Мата Хари

2020.12.03 | 19:51

36
ТИКВАТА да направи брифинг за нощното шкафче и да ни обясни как ЦРУ-КГБ-Израелците и Президента с дрона го дебнат да го аранжират,на немските вестникарчета така им обясни и още се смеят,имам и някви съмнения че Фидосова е момата дето го аранжира,щото само тя може да глътне целия тоя аранжимент да влезе и да аранжира,аранжира,после пак да глътне аранжимента и да излезе необезпокоявана.

2020.12.03 | 21:09

54
ТИКВА член на БКП и УБО агент БУДА болшевик та дрънка.

2020.12.03 | 20:11

41
Доказано е че мозъка на бкп-гербераста е колкото вируса само на барба ганюса е по малък.

Добави коментар

Водещи новини