ГЕРБ получава апаратите за извличане на кръвна плазма

  • 26 ноември 2020 11:44

  • 519
  • 1
ГЕРБ получава апаратите за извличане на кръвна плазма
© Булфото/Архив

Членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и председател на ПГ на партията д-р Даниела Дариткова, административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и областният координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев ще приемат днес два апарата за извличане на кръвна плазма и консумативи за близо 200 донори.

Това ще се случи днес, 26.11.2020 г., от 13.00 часа в гр. София - ул. "Индустриална" 1, ет. 8 (Бившият хладилен завод), съобщиха от пресцентъра на партията.

ГЕРБ дарява два апарата за извличане на кръвна плазма и консумативи за близо 200 донори

Припомняме, че апаратите бяха закупени от партията по предложение на председателя й Бойко Борисов и след решение на Изпълнителната комисия. Апаратите и консумативите са на стойност близо 170 хил. лв., като те бяха платени със средства от партийната субсидия на ГЕРБ. Машините бяха поръчани на лицензирана германска фирма, посочена от здравните власти, и пристигнаха в България за по-малко от 20 дни. След като получат апаратите, представителите на ръководството на ГЕРБ ще дадат кратък брифинг за медиите, на който ще съобщят на кои два центъра за трансфузионна хематология в страната ще дарят машините.

Последвайте канала на

Novini.bg
519 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
DalyarAk

2020.11.26 | 12:19

1
Тези маймуни си правят PR.Толкова ли неможаха да отделят от бюджета за машини за всяка областна болница че,ги плащат пак със наши пари,но присвоени по друг начин.

Добави коментар

Водещи новини