Бойко Борисов благодари на Антониу Гутериш

Благодаря на генералния секретар на United Nations Антониу ГутеришАнтониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски политик. Гутериш е роден в Лисабон на 30 април 1949 г. в религиозно, който поздрави страната ни по случай 65-ата годишнина от членството ни в организацията, написа във фейсбук премиерът.

Днес повече от всякога са необходими тясно международно сътрудничество и координирани действия за решаването на глобалните проблеми.

България винаги е подкрепяла водещата роля на Организацията за справянето с общите трудности - климатичните промени, тероризма и не на последно място пандемията КОВИД-19.

Страната ни продължи да работи ефективно с ООН по важните международни теми, за да живеем в един мирен, спокоен и хармоничен свят.

Борисов: Доказаният ефект срещу COVID-19 е един-намаляване на социалните контакти

Коментари

 1. 2020.11.26 | 06:53
  ТОЗИ ПАРАЗИТ СМУЧИ НАРОДНАТА КРЪВ ОТ ГОДИНИ.КОГА ЛИ ЩЕ ДОЙДЕ КОЛЕДАТА И ЗА ТОЗИ ОХРАНЕН ШОПАР???
 2. 2020.11.25 | 22:16
  Ей Борисов я кажи за Емил Кюлев на ООН
 3. 2020.11.25 | 17:48
  НАРОДА В БЪЛГАРИЯ УМИРА ОТ ГЛАД,ГЕНОЦИД,МИЗЕРИЯ ,НИЩЕТА,БЕЗРАБОТИЦА И БЕЗИСХОДИЦА А ДИКТАТОРА СИ ОТПРАВЯ НЯКАКВИ СИ БЛАГОДАРНОСТИ НА НЯКАКЪВ СИ ПОРТУГАЛСКИ ЧИФУТ И ЦИОНИСТКО МЕКЕРЕ....ГЛУХ И СЛЯП ЗА НАДИГАЩАТА СЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА..ТИПИЧНО ЗА ТОТАЛИТАРНИТЕ ДИКТАТОРИ КОИТО СИ УБИВАТ НАЦИЯТА
 4. 2020.11.25 | 17:45
  ГРОЗНИК В УСТАТАЩ
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет