Кметът на Перник иска общината да тегли заем

  • 24 ноември 2020 18:35

  • 1109
  • 2
Кметът на Перник иска общината да тегли заем
© Булфото

Кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в иска местният Общински съвет да даде съгласие общината да изтегли овърдрафт с максимален размер 3.5 млн. лв. Парите са необходими за разплащане на просрочени задължения.

Поради Covid кризата, финансовото състояние на общината не е добро и това затруднява нормалното й функциониране, се казва във внесената от кмета докладна в ОбС, предаде БНР

Освен съгласие от страна на съветниците за овърдрафт, Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в настоява за бъде взето решение и за поемането на нов безлихвен заем от централния бюджет на стойност 4.2 млн. лв, с който да бъдат върнати стари заеми към бюджета, чието възстановяване не е възможно в рамките на текущата година. Ако старите заеми не бъдат възстановени общинският бюджет ще бъде утежнен с допълнителни плащания и санкции. Двете докладни са внесени в Общинския съвет и ще бъдат разгледани на предстоящата ноември сесия.

Последвайте канала на

Novini.bg
1109 2

Коментари 2

Добави коментар
Възмутен

2020.11.24 | 19:56

1
Нека тегли заеми и центъра го ремонтира, но нека се разходи в кв.Изток да види какво е. Има разрушени тротоари от - 30 години само на чакъл стоят. Никой кмет не направи тротоар. Един пример - на сфетофара на Била пред магазин Блян до Дип Диш е само чакъл 30 г. И на много други места е така да не ги изброявам.
Аз аз

2020.11.25 | 05:19

2
Некадърно момче без никакъв опит и трудов стаж. За какво се хване всичко изсъхва. Почна тръбопровод от София до Перник за 5 месеца - 15 километра и грам вода не получи Перник от София. Разора цял Перник и хората си изпотрошиха колите. Едно нещо направи -градинка пред блока на чичо си .

Добави коментар

Водещи новини